Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam az egyik egyetemi tanáromba! Minden nap rágondolok! Helyes ez? Ha összejönnénk lenne vmi negatív következménye?
22 vok, ő 35. Nála írom a szakdolim, sokszor találkozunk. Szerintem ő is kedvel, mert gyakran viccelődik, bókol és sokkal kedvesebb velem, mint a többiekkel.
Nagyon szeretem....
Köszi előre is a válaszokat!
Az egyetemi oktatók 80% valamelyik tanítványával jön össze. A mi tanszékünkön a 4 oktatók MINDEGYIKE a volt tanítványát vette feleségül. Pedig ők már túl vannak jócskán az ötödik x-en. Én is jártam két évig egy tanárommal.
Ez már nem középiskola, felnőtt emberek vagytok. SEnkinek semmi köze a magánéleteteknek. Olyan, mint egy munkahely pl. Szerinted egy vezérigazgatót kirúgnak, ha összejön az asszisztensével?
Tudom, most sokan lepontoznak, de leírom: a két fentebbi válaszoló jó nagy hülyeséget írt...
én középsuli 3.ban voltam így...
nemtom...fél évig működött, de nagyon rossz volt...
amúgy mért menne rá az egyetemi praxis?
Köszi a válaszokat! :)
Asszem már kibírom ezt a 2 hónapot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!