Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az, ha nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha nem akarok gyereket? Utálom őket, és az egésznek az lesz a következménye, hogy a férjem el fog hagyni, mert annyira kitágulok.

2011. dec. 12. 13:25
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
de nem erről van szó.. én akkor se akarok, mert a férjem semmit se fog érezni szex közben, és meg fog csalni..
2011. dec. 12. 13:44
 12/47 anonim ***** válasza:
Ugye most csak viccelsz... Szórakozol vagy teljesen komolyan mondod?
2011. dec. 12. 13:45
 13/47 anonim ***** válasza:

Szerintem elég gyerekes a hozzáállásod a dologhoz. e most azért nem akarsz gyereket, mert félsz, hogy ki fogsz tágulni?

Hát gratulálok:D

Akkor n szüljél és kész. A te dolgod. Azt csinálsz, amit akarsz.

Csak nehogy a párod majd azért hagyjon el, mert önző vagy.

2011. dec. 12. 13:48
 14/47 A kérdező kommentje:
ledöbbentett az a komment.. ennyi :( és nem akarok erre a sorsa jutni.. sztem ez természetes, nem?
2011. dec. 12. 13:49
 15/47 anonim ***** válasza:
Én is így gondolkodtam mint te, majd találkoztam életem eddigi legnagyobb szerelmével és szinte azonnal megfogalmazódott bennem, hogy nekem tőle gyerek kell. Sokat változik ilyenkor az ember gondolkodásmódja.
2011. dec. 12. 13:50
 16/47 anonim ***** válasza:
Engem is ledöbbent sok minden a lányokkal kapcsolatban... de attól még nem kell így gondolkodni.
2011. dec. 12. 13:51
 17/47 A kérdező kommentje:
de akit én szeretek annyira, h gyereket szülök neki, akkor az megcsal? ez annyira elkeserít.. és akkor még a pasik jönnek azzal, h ne legyél ribanc, amikor minden azt igazolja, h azok sokkal jobban járnak :S
2011. dec. 12. 13:57
 18/47 anonim ***** válasza:
szia! én 21 évesen szültem,lassan 8 hónapja,egyátalán nem lettem tágabb sőt,férjem,szerint kicsit szűkebb vagyok,nagyon jó a szex ahogy eddig is,mindketten élvezzük, a szülés után nem mindenki tágul ki,meg 25 év felett ennek azért nagyobb az esélye,mert lassabban a regenerálódás,érdekes felfogás,hogy ezért elhagy,a házasságok szülés után nem azért mennek tönkre hanem mert sok nő nem akar szexelni,csak a gyerekkel törődik,a férjet elhanyagolja stb.aki meg ilyenért elhagyja annak nem szabad gyereket szülni
2011. dec. 12. 13:59
 19/47 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt az értelmetlen vitát ne kezdjük el. Most mondjam én is azt, hogy minden lány a pénzre megy? Hogy minden lánynak a szépfiúk jönnek be? Na látod. Ez ugyanolyan butaság, mint ahogyan most te gondolkodsz.
2011. dec. 12. 14:00
 20/47 A kérdező kommentje:
hát, én kb. 30 éves korom körül szülök, ha szülök.. be kell fejeznem a sulit, utazgatni, megtalalni az igazit.. most nem tudnék mit kezdeni egy gyerekkel.. akkor abban a korban már tuti h kitágulok? :S nincs erre vmi gyógyszer?
2011. dec. 12. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!