Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az, ha nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha nem akarok gyereket? Utálom őket, és az egésznek az lesz a következménye, hogy a férjem el fog hagyni, mert annyira kitágulok.

2011. dec. 12. 13:25
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Nem, 25 felett sem biztos, hogy kitágulsz. Ez elsősorban egyén függő. Egyébként létezik hüvely/intim torna, amit akár már most is elkezdhetsz. Ezzel a szülést is megkönnyíted és a szülés után is segít abban, hogy minél hamarabb helyreálljon a szervezeted. Egyébként létezik hüvely plasztika is, amit pont az ilyen esetekre találtak ki.

Egyébként ha rendeben van egy kapcsolat, akkor ezen semmi sem múlik, a párod ebben(is)melléd fog állni. Ha csak felületes a kapcsolat, akkor szokott ilyen probléma fellépni.

2011. dec. 12. 14:37
 32/47 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy TE vedd ki, hanem vetesd ki (van ilyen beavatkozás). Ha úgysem akarsz gyereket, akkor egy csomó kellemetlenségtől megkíméled magad ezzel (menstruáció, menopauza).
2011. dec. 12. 14:39
 33/47 A kérdező kommentje:
ugyan már, dehogy vetetem ki.. és ne köss bele a szavaimba, nyilván nem én veszem ki magamnak, ehh..
2011. dec. 12. 14:40
 34/47 anonim ***** válasza:
25 felett kitágul valaki... hogy ez mekkora égedelem nagy baromság, istenem... Az tágul ki, akinek genetikailag gyengék a tartóizmai és lusta szülés után intimtornázni.
2011. dec. 12. 14:40
 35/47 anonim ***** válasza:
Pedig azt írtad, akkor miért zavar, hogy belekötöttem? Egyébként miért is nem veteted ki, ha tényleg nem akarsz gyereket?
2011. dec. 12. 14:45
 36/47 A kérdező kommentje:
mert létezik fogamzásgátlás is.. nem teszem ki magam egy ilyen veszélynek, bármi történhet az operaciokon.. de ez meg már milyen hülye ötlet..
2011. dec. 12. 14:52
 37/47 anonim ***** válasza:
Pfff, egy pár napos-hetes tortúrát kéne vállalnod, cserébe 30 évnyi szenvedéstől szabadulnál meg. Egyébként nincs 100%-os fogamzásgátlási módszer, ezt is jól jegyezd meg! :)
2011. dec. 12. 14:53
 38/47 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy intim tornáról és hüvelyplasztikáról nem hallottál?

Aki csak azért hagyja el a feleségét mert kitágult a pin@ja az idióta, örüljön, hogy megszabadul tőle. Mint mindenre , erre is van megoldás csak ki kéne nyitnia mindenkinek a pici száját és elmondani a másiknak a problémáját.

Persze nem kell senkinek sem szülnie ha nem akar, sőt, akkor tényleg ne is szüljön. De gyerek nélkül is öregszel ugyan úgy, ha tetszik ha nem. És a férfiak többségének a szemében az öreg, klimaxos nőknél mindig vonzóbbak lesznek a fiatal pipik, akkor is ha olyan szűk maradsz, mint egy szívószál. Bármilyen mondvacsinált indokkal is elhagyhat majd a férjed, nem kell ehhez kitágulni. Azért a párkapcsolati krízisek elég kis szeletét emelted most ki, ennyire nem egyszerű a dolog.

2011. dec. 12. 14:53
 39/47 A kérdező kommentje:

hát ha igy nézzük, akkor semmi se 100 %, de akkor is van abortusz, ha már minden kötél szakad, nem kell emiatt kivetetnem a méhemet, ugyan már :D

igen, hallottam róla.. a hüvelyplasztika elég drága lehet, de ha nem lesz más, akkor muszáj lesz azt választani..

2011. dec. 12. 14:59
 40/47 anonim ***** válasza:
Azt hittem már jobb belátásra bírtalak erre... Ne járjon ezen az agyad:) Még odébb van a szülés és kevés az ilyen idióta férfi, aki ez miatt megcsalna vagy elhagyna. Szóval nyugi:)
2011. dec. 12. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!