Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha nem akarok gyereket? Utálom őket, és az egésznek az lesz a következménye, hogy a férjem el fog hagyni, mert annyira kitágulok.
2011. dec. 12. 13:25
21/47 A kérdező kommentje:
nem akarok én se vitázni.. csak nem ez az első alkalom, h ezt hallom.. az meg nem igaz h a lányoknak csak a pénzes pasik jönnek be, de nyilván fontos az egzisztencia, h aztán el tudja tartani a családját, h dolgozzon a pasi, ne csak otthon üljön, vedelje a sört meg nézze a meccset, ebben azt hiszem h egyetértünk :D
2011. dec. 12. 14:05
22/47 anonim válasza:
Szulhetsz csaszarmetszessel is,akkor nem fogsz kitagulni...amugy idiota vagy de nagyon!
23/47 anonim válasza:
Persze, hogy egyetértünk:D De nem azt értjük ez alatt, hogy dolgozzon és legyen fizetése. Hanem, hogy jó állása legyen, sokat keressen stb. De ebbe tényleg ne menjünk bele. Vannak olyan nők, akik a pénzre mennek és csak a külső számít nekik és vannak férfiak, akik rinyálnak ez miatt a kitalált hülyeség miatt. De nem ez az általános:)
24/47 A kérdező kommentje:
nem értem, h emiatt miért lennék idióta..
utolsó, én nem tartozok ezek a nők közé.. de azért nekem is fontos, h legyen keresete, legalább valamennyi, h aztán ne az legyen, h én tartom el :S amúgy pedig megértelek, sok a pénzéhes ribi :S
2011. dec. 12. 14:19
25/47 anonim válasza:
Nem is mondtam, hogy közéjük tartozol... Félreértesz, én tudom, hogy vannak normális nők:) Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy a férfiaknál is ugyanez a helyzet. Olvastál 1-2választ és abból azt vontad le, hogy téged úgyis elhagynak majd szülés után, hogy minden férfi ilyen... De ez nem így van!!!
26/47 A kérdező kommentje:
ok :)
2011. dec. 12. 14:24
27/47 anonim válasza:
Huu, az eddigi kommentjeid alapján szerintem jobb is, ha nem szülsz gyereket. Sőt, már most vetesd ki a méhed, és még a menstruációtól is megszabadulsz. Problem? :)
28/47 anonim válasza:
én nem azt írtam,hogy tuti kitágulsz,csak hogy 25 felett szokott előfordulni,de sztem az is 3-4-5 gyerek után,meg hát,test függő,ha a férjed szeret és gondolom szeret azért vállaltok gyereket,akkor ilyenekért nem hagy el,attól,hogy vannak ilyen férfiak,vagy hasonló nők még nem mindenki ilyen 22L
29/47 A kérdező kommentje:
nem veszem ki a méhem.. ekkora idiótát :D
2011. dec. 12. 14:28
30/47 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. dec. 12. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!