Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire lehetetlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire lehetetlenek már ezek az elvárások a lányokkal szemben?

Figyelt kérdés
Van még olyan lány egyáltalán, aki valóban odaadóan tud szeretni egy fiút, nem hitegeti, nem kamuzik, odafigyel rá, jószívű, aranyos, humoros, elfogadja úgy ahogy van, nem a gitárját, kocsiját, pénzét vagy csak a f@rkát szereti, hanem őt magát és nem bizonytalanodik el rögtön mikor meglát egy jobbképű srácot? (Ilyet keresek már régóta, de úgytűnik az élet eléggé megvárat...)
2011. dec. 11. 01:16
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
22/F
2011. dec. 11. 11:15
 22/30 anonim ***** válasza:
02:46 vagyok, ne haragudj, félreértettelek, de ettöl függetlenül most se mondanék mást, csak máshogy fogalmaznám.
2011. dec. 11. 11:39
 23/30 anonim ***** válasza:
elözö vagyok, Sajnos átéltem amit mondasz én már rájöttem, hogy csak én gondoltam azt hogy minden rendben volt, neki én csak "lehetöség" voltam, szükséges rossz, minden hazugság volt a részéröl.
2011. dec. 11. 11:43
 24/30 anonim ***** válasza:

persze, hogy van, rengeteg.

csak rossz körökben keresed. az ilyen csajok nem a r*bancok vagy a népszerűek között van, annak ellenére, hogy normális, mármint szép igényes csinos ápolt kedves intelligens stb.

2011. dec. 11. 14:03
 25/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem ahhoz a lányhoz kéne hasonlítani a többit :) Senki sem egyforma, nem fogsz találni egy ugyan olyat...
2011. dec. 11. 14:19
 26/30 A kérdező kommentje:
nem is akarok ugyanolyat találni, csak olyat aki tulajdonságaiban ilyen, mert magammal szemben vagyok annyira igényes hogy nem állok össze akárkivel csak azért, hogy legyen... Nem kifelé akarom mutatni, hogy milyen szép, aranyos, vagy csinos, hanem én akarom jól érezni magam vele és átadni magam neki... de úgy tűnik, ez a mai lányok 90%-ánál lehetetlen, vagy rossz helyen keresem vagy nem tudom mi lehet a gond
2011. dec. 11. 15:45
 27/30 anonim ***** válasza:
Van, csak az összes srác az olyanokat veszi észre, aki hangos, plázacica, cigizik, káromkodik, gyönyörűszép alakja, és 120as mellei vannak...... és még sorolhatnám! Ha tényleg ilyen lányt szeretnél, akkor nem a diszkóban, meg kocsmában kellene nézelődni... egy 16 éves "aranyosnak" mondott lány :$
2011. dec. 11. 16:02
 28/30 anonim ***** válasza:

nincs igazad... en eszreveszeb a tobbit is de mindig van valami kifogas amiert elutasitnak a csendes visszahuzodobb semikepsem plazacicalanyok is es nem ertem h miert ...

23f meg nem volt baranom.... :-s

2011. dec. 12. 22:27
 29/30 anonim ***** válasza:
22:27 Valszeg csúnya vagy, engem is ezért utasít el mindenki.
2011. dec. 13. 15:02
 30/30 anonim ***** válasza:
Sajnos kérdező, ennyire lehetetlenek. A nőkkel baromira elszaladt a ló: rohadtul pénzéhesek és felszínesek lettek. Meg lehet nézni hogy egy jobban kinéző nő után lohol 8-10 pasas, simán megteszi hogy a leggazdagabbal jön össze, a többit meg tahó módon lekoptatja. Sajnos ez a baj, hogy a nők azért képzelik hogy körülöttük forog a világ, mert ez sajnos így van :S Ha senki le se szarná őket, kénytelenek lennének visszavenni a bazinagy arcukból is.
2013. szept. 14. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!