Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a nő kötelessége-mik a felé támasztott elvárások egy kapcsolatban?
A kapcsolatban az első időszakban kialakulnak az erőviszonyok, szerepek, amiken később nehéz, vagy egyáltalán nem lehet változtatni. Te belementél abba, hogy a férfi cselédje vagy, lesed a kívánságait, neki bejött ez a felállás és bele is helyezkedett a méltóságos úr szerepbe és ennek megfelelően is bánik veled.
Szerintem boldogan csak demokratikus kapcsolatban lehet élni. Attól, hogy egy párkapcsolat egyenrangú felek szövetsége, még nem kell elrugaszkodni a hagyományos nemi "feladatköröktől". Pl. nálunk is jellemzően én főzök, többnyire én mosok, takarítok, DE! ha a párom ráér, mindegyikbe besegít PLUSZ én is segítek a betonozásban, fűrészelésben, glettelésben, stb. A párkapcsolatban nem nyomhatja el egyik fél sem a másikat, ha már van alá-fölé rendeltségi viszony, akkor nagy baj van. A szeretetnek, gyengédségnek, tiszteletnek, megbecsülésnek, támogatásnak KÖLCSÖNÖSNEK és szimmetrikusnak kell lennie. Egyetlen egy dolgot csináltál rosszul, hogy hagytad, hogy ez ne így legyen. Nem hiányol ő belőled semmit, csak egyszerűen nem tisztel és kihasználja azt, hogy megkapta tőled a főnök úr szerepét.
Ha valóban úgy viselkedsz , ahogyan leírtad , de egy Álomnő vagy. Komolyan ! Mindent megadnék egy olyan nőért mint te.
Veled semmi baj. Elnézést , de a férjed egy bunkó , telhetetlen , f*sz. Aki nem értékel egy ilyen nőt ...
Ritka egy nő az ilyen , becsüljön meg ! Vele van a baj , nem veled.
Pont azért nem dobbantasz, mert szekál, és az visz valami rejtélyességet, izgalmat a dologba - mivel nem tudod miért szekál. Hagyd rá, sőt ami mégjobb, játékosan, kajánul szekáld vissza.
Ha nem szekálna, már réges-rég beleuntál volna a dologba, meg ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!