Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire lehetetlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire lehetetlenek már ezek az elvárások a lányokkal szemben?

Figyelt kérdés
Van még olyan lány egyáltalán, aki valóban odaadóan tud szeretni egy fiút, nem hitegeti, nem kamuzik, odafigyel rá, jószívű, aranyos, humoros, elfogadja úgy ahogy van, nem a gitárját, kocsiját, pénzét vagy csak a f@rkát szereti, hanem őt magát és nem bizonytalanodik el rögtön mikor meglát egy jobbképű srácot? (Ilyet keresek már régóta, de úgytűnik az élet eléggé megvárat...)
2011. dec. 11. 01:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Szerettem, de mostanában nem tudnám magam ennyire odaadni magam lelkileg senkinek. Azért lehet próbálkozni, hátha beindul valami... :)

20/N

2011. dec. 11. 01:35
 12/30 anonim ***** válasza:
A kérdés a szivemböl szólt , a válaszokra meg annyit, nem kinézetre itélek, mégis az álomkategória lenne az ilyen
2011. dec. 11. 01:40
 13/30 anonim ***** válasza:

teljes mertekben nem ertek egyet az elso valaszoloval , miverl , rengeteg olyan lany volt eddig akiben felfedeztem nehnay erteket a felsoroltakbol ... es olyanok volak akiket a nagy tobseg szerint az 5 os skalan alul vannk ....de nekem megis tetszettek es tetszenek es szivseen belekezdenek veluk egy komoly kapcsoaltba

felre ertes ne essek nem mindel egyszerre ..... :P csak az evek soran megismertem nehanyat :) es meg nem sikerult elfelejteni oket :(

-sajnos egyiknek sem jottem be

23 evesen mege nem volt baratnom , annak ellenere , hogy nagyabol efellek az elvarasaim mint a kerdeznonek , es igen probalok is tenni is erte hogy leyen ....de valahogy senkienk neme jovok be............... :( :S ami a hejes irast illeti latom a piros vonalaka meg faaradt is vagyok nagyon mar ugy hogy leszarom kijavitani.....

2011. dec. 11. 01:47
 14/30 anonim ***** válasza:

13 is en voltam ugy ertem 10 skalan 5 on alul

- a hozzam hasonlo esetekben onkabb nem az a baj , hogy nem jo helyen keresgelek de az effele csajok koszul szinte mindegyik a feherlovas hercegrol almodik ahelyet hogy tukorbe nezne es latna hogy o sem tokeletes .... en se nem vagyok se ronda se szuperpasi ..... de azert mar kiakaszt , hogy olyanok is elutasitottak aki szerntem imara kulcsolhatnak a kezuket ,hogy szoba altam veluk ( mert nehany amolyan lelki jo baranom :P is csodlkozot , hogy ez es hogy jobbbat is kaphanek meg hasonlok) na m1 engem ez nem erdekelt mert nagyon kedveltem akkor de m1

azt a kovetkezteteest vontam le hogy a legrandabb csajok almodoznak a legtobbet es utanna sirnak itt..... a heleyet hogy kinyitnak aszemuket es tukorbenezneneke es eszreennek ha valaki kozeledni probal felejek ...... mar nagyon elegem van mindenbol ..... na m1 fekszem le mert mar alig latm a monitor ( ma egesz nap proiectezem ugy hogy elegelem lett mara a monitorbol .....)

2011. dec. 11. 01:55
 15/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom h ki vagy , és miért futtatod magad, de ettöl függetlenül a gitáron kivül a többi stimmel nálam is :D

Nem vagyok semmien sztár,( bár szerintem te se, esetleg begondolod ) , csak egy átlagpasi , aki nem él rosszul, mégis azt látom kb 99% ban, hogy aki nekem kellene, annak a lánynak nem kellek vmiért, akinek meg kellek az mind kur@a, és akar valamit.

Nem véletlenül irtam 99%ot, az a maradék egy százalék, amiért érdemes élni.

2011. dec. 11. 02:46
 16/30 anonim válasza:
56%

A nők olyanok mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak. A férfiak nem akarnak felmászni értük mert félnek az eséstől és sérüléstől. Helyette, inkább a romlottakat válasszák amelyek a földön hevernek. Nem olyan jók, de könnyű megszerezni őket. Emiatt aztán a fa tetején az almák azt gondolják valami nincs rendben velük, nem kellenek senkinek, pedig igazából csodálatosak, csak ki kell várniuk azt a valakit aki lég bátor ahhoz hogy felmásszon a fa tetejére.

van csak nagyon kevés. mivel minden csaj igyekszik 'elkurvulni' mert hogy így a srácoknak majd jobban bejön.. hisz fiuk ti is tudjátok hogy például egy buliban előbb odamentek egy mély dekoltázsos póthajas szőke csajhoz mint az egy kicsit visszahúzódóbb csajhoz a táncparkett szélén.. alányok a fiuk miatt ilyenek.. mondjuk én elítélem ezt. szerintem vannak még rendes lányok.. (:

2011. dec. 11. 03:46
 17/30 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen sajnos.
2011. dec. 11. 08:25
 18/30 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Nem vagyok a legdögösebb, meg a legszebb sem. De a felsoroltakat hozom. Lehet, régimódi vagyok, de ha már egyszer összekerültem a apárommal, s szeretem őt, akkor igyekszem mindenben támogatni, segíteni neki, szeretni Őt. Hazudni nem tudok... Nem így neveltek. A pénzére pedig magasról teszek rá. Attól, hogy most jól keres soha nem kértem tőle semmit. Én azt értékelem, hogy szeret, és elfogad olyannak, amilyen vagyok. Amúgy szerintem kinézetre nem egy 10-ből 10-es, nem is ez fogott meg benne, hanem a lelke. Látjátok, szóval a külső nem minden. Aki nem talál, rossz helyen keresgél. Mi a munkahelyünkön kerültünk össze anno. Szóval a legváratlanabb helyen. Jah, és a hűség. Lehet azt gondoljátok, hogy mostanában ez semmi, de szerintem hogyha valakit nagyon szeretsz, logikusan következik belőle, hogy nem csalod meg.
2011. dec. 11. 08:38
 19/30 anonim ***** válasza:
Igen ilyen voltam..De nem érte meg ilyennek lennem,mert csak jól kihsználtak.Ugyh egyel kevesebb...
2011. dec. 11. 09:41
 20/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sokféle választ. :) Igazság szerint a kérdésben a "gitárt, kocsit" csak képletesen írtam persze, de a lényeg kiolvasható. Azért is tettem ki a kérdést, mert egy éve nekem volt egy ilyen barátnőm, és (lehet hogy csak nekem, de) gyönyörű volt, az utcán mindig összesúgtak mögöttem, szúrósan néztek rám a srácok miatta... És éltünk egymás mellett, mint akik egymásnak lettek rendelve, tökéletesen kiegészítettük egymást, életünk legboldogabb másfél éve volt, aztán egyik nap jött, és minden ok nélkül bejelentette, hogy neki ez már nem jó. De előtte lévő nap még senki se gondolta volna... Na attól a naptól kezdve érzem úgy, hogy Ő volt a Joker az életemben és el is úszott elég fiatalon... És azóta megismertem hihetetlen sok lányt, de egy se ér a közelébe, és ettől teljesen reményvesztett lettem...
2011. dec. 11. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!