Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire lehetetlenek már ezek az elvárások a lányokkal szemben?
Szerettem, de mostanában nem tudnám magam ennyire odaadni magam lelkileg senkinek. Azért lehet próbálkozni, hátha beindul valami... :)
20/N
teljes mertekben nem ertek egyet az elso valaszoloval , miverl , rengeteg olyan lany volt eddig akiben felfedeztem nehnay erteket a felsoroltakbol ... es olyanok volak akiket a nagy tobseg szerint az 5 os skalan alul vannk ....de nekem megis tetszettek es tetszenek es szivseen belekezdenek veluk egy komoly kapcsoaltba
felre ertes ne essek nem mindel egyszerre ..... :P csak az evek soran megismertem nehanyat :) es meg nem sikerult elfelejteni oket :(
-sajnos egyiknek sem jottem be
23 evesen mege nem volt baratnom , annak ellenere , hogy nagyabol efellek az elvarasaim mint a kerdeznonek , es igen probalok is tenni is erte hogy leyen ....de valahogy senkienk neme jovok be............... :( :S ami a hejes irast illeti latom a piros vonalaka meg faaradt is vagyok nagyon mar ugy hogy leszarom kijavitani.....
13 is en voltam ugy ertem 10 skalan 5 on alul
- a hozzam hasonlo esetekben onkabb nem az a baj , hogy nem jo helyen keresgelek de az effele csajok koszul szinte mindegyik a feherlovas hercegrol almodik ahelyet hogy tukorbe nezne es latna hogy o sem tokeletes .... en se nem vagyok se ronda se szuperpasi ..... de azert mar kiakaszt , hogy olyanok is elutasitottak aki szerntem imara kulcsolhatnak a kezuket ,hogy szoba altam veluk ( mert nehany amolyan lelki jo baranom :P is csodlkozot , hogy ez es hogy jobbbat is kaphanek meg hasonlok) na m1 engem ez nem erdekelt mert nagyon kedveltem akkor de m1
azt a kovetkezteteest vontam le hogy a legrandabb csajok almodoznak a legtobbet es utanna sirnak itt..... a heleyet hogy kinyitnak aszemuket es tukorbenezneneke es eszreennek ha valaki kozeledni probal felejek ...... mar nagyon elegem van mindenbol ..... na m1 fekszem le mert mar alig latm a monitor ( ma egesz nap proiectezem ugy hogy elegelem lett mara a monitorbol .....)
Nem tudom h ki vagy , és miért futtatod magad, de ettöl függetlenül a gitáron kivül a többi stimmel nálam is :D
Nem vagyok semmien sztár,( bár szerintem te se, esetleg begondolod ) , csak egy átlagpasi , aki nem él rosszul, mégis azt látom kb 99% ban, hogy aki nekem kellene, annak a lánynak nem kellek vmiért, akinek meg kellek az mind kur@a, és akar valamit.
Nem véletlenül irtam 99%ot, az a maradék egy százalék, amiért érdemes élni.
A nők olyanok mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak. A férfiak nem akarnak felmászni értük mert félnek az eséstől és sérüléstől. Helyette, inkább a romlottakat válasszák amelyek a földön hevernek. Nem olyan jók, de könnyű megszerezni őket. Emiatt aztán a fa tetején az almák azt gondolják valami nincs rendben velük, nem kellenek senkinek, pedig igazából csodálatosak, csak ki kell várniuk azt a valakit aki lég bátor ahhoz hogy felmásszon a fa tetejére.
van csak nagyon kevés. mivel minden csaj igyekszik 'elkurvulni' mert hogy így a srácoknak majd jobban bejön.. hisz fiuk ti is tudjátok hogy például egy buliban előbb odamentek egy mély dekoltázsos póthajas szőke csajhoz mint az egy kicsit visszahúzódóbb csajhoz a táncparkett szélén.. alányok a fiuk miatt ilyenek.. mondjuk én elítélem ezt. szerintem vannak még rendes lányok.. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!