Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány akit abszolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit abszolult elvárások nélkül SZERETEK ( de téleg egyszerüen készen vagyok tőle :S ) de őneki kőzőmbős vagyok teljesen ami megőrit mit tegyek? tőbbi lent és 14 vok de komoly érzelmekkel

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon SZERETEK ( de télleg ) de ő egyszerüen nem viszonoz semmit, kőzőmbős vagyok neki és semmi eséylt nem látok magam előtt. Őszedőlt a világ számomra mert én reménytelenül is szeretem van vmi őtletetek hogy mti csináljak? ( hygad a francba meg hasonlo váalszokta nem tudok elfogadni de azért irjátok le :S )

Elmotnam neki hogy mennyire győnyürünek tartom stb de aztmonta inkéb nem...

2009. szept. 2. 20:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Először is, ha ennyire látványosan oda vagy érte, az nem jó. Ne mutasd ki előtte, hogy ennyire odáig vagy érte. Legyél kicsit titokzatosabb. És ne próbáld meg lerohanni, türelem.
2009. szept. 2. 20:12
 2/21 anonim ***** válasza:

Hát bocsi előre is, de sajna ha te nem jössz be neki, akkor mi mit tudunk mondani? :S

Szerintem vagy tedd magad rajta túl (tudom, hogy nehéz) vagy várj rá, bár ez lehet, hogy sokkal nehezebb és az igazat megvallva szerintem hülyeség is. :S

2009. szept. 2. 20:12
 3/21 A kérdező kommentje:
na ez értelmes válasz volt :D megmontam neki nagyon teccik de semmi.... :\
2009. szept. 2. 20:13
 4/21 anonim ***** válasza:
Első vok. Kipróbálhatnád, hogy egy ideig máshogy viselkedsz vele, érdektelenül.
2009. szept. 2. 20:18
 5/21 A kérdező kommentje:
és ez miben segitene ? :D
2009. szept. 2. 20:18
 6/21 anonim ***** válasza:
A lányoknak általában nem az kell, aki kéznél van, hanem mindig vonzóbb, aki kicsit "elérhetetlenebb".
2009. szept. 2. 20:31
 7/21 A kérdező kommentje:
:\ akk jácam el hogy nem érdekel ? :S
2009. szept. 2. 20:31
 8/21 anonim ***** válasza:
Egy ideig, mivel a másik véglet nem jött be.
2009. szept. 2. 20:35
 9/21 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ne kelts benne bűntudatot látványos szenvedéssel és ne menj át zaklatóba.
2009. szept. 2. 20:47
 10/21 A kérdező kommentje:
rendben :D
2009. szept. 2. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!