Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit abszolult elvárások nélkül SZERETEK ( de téleg egyszerüen készen vagyok tőle :S ) de őneki kőzőmbős vagyok teljesen ami megőrit mit tegyek? tőbbi lent és 14 vok de komoly érzelmekkel
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon SZERETEK ( de télleg ) de ő egyszerüen nem viszonoz semmit, kőzőmbős vagyok neki és semmi eséylt nem látok magam előtt. Őszedőlt a világ számomra mert én reménytelenül is szeretem van vmi őtletetek hogy mti csináljak? ( hygad a francba meg hasonlo váalszokta nem tudok elfogadni de azért irjátok le :S )
Elmotnam neki hogy mennyire győnyürünek tartom stb de aztmonta inkéb nem...
2009. szept. 2. 20:08
11/21 anonim válasza:
Te öregem, ha közömböset játszasz vele akkor totál azt is fogja hionni h tényleg közömbös a számodra és ezzel meg is nyugszik, ha körbeugrálod akkor idegesítő kis pondrónak fog tartani és még pluszban be is rág rád, dehát ez téged nem fog érdekelni mert hát te nem barátkozni akarsz vele hanem megszerezni. De szerintem azzal jársz a legjobban ha elfelejted a francba aztán foglalkozol olyannal aki haójlandó leállni veled, mégis mit gondolsz h csak viszonzott kölcsönös szerelmek léteznek, a kapcsolatok java egy nagy kompromisszum!
12/21 A kérdező kommentje:
de én vele akarok a tőbbi nem érdekel ez van :D
én ilyen vagyok és nem megszereznei akarom -_- nem az a fajta vagyok én csak vele akarok lenni
2009. szept. 2. 21:12
13/21 anonim válasza:
Akkor vele lehetsz ha ennyire fontos mint barát a baráttal de lefeküdni de még csókolózni se valszínű hogy fogtok, ha neked ez így jó miközben mennek el melletted a lehetőségek akkor hajrá csináld ezt...
14/21 anonim válasza:
Akkor könnyű dolgod van, amíg nem vagy kifejezetten ellenszenves neki. Én a legjobban az önzetlenséget értékelném: ha egyszer nemet mond, ne erőltesd a párkapcsolatot.
16/21 A kérdező kommentje:
:\ még csak 14 vok szal a lefekvés amit irtak még mesze van és nem is akarom -_-" de ennyi pech és kész vége puff ?
2009. szept. 3. 15:29
17/21 anonim válasza:
Ha továbbra is körbeliheged azzal még azt is elrontod ami eddig volt köztetek... A helyedben én nem pazarolnám rá az időmet. Te végig akarod níézni ahogy más pasikkal szórakozik? Mert ennek is el jön majd az ideje csak h tudd... de ahogy érzed... Felejtds el és szórakozz olyanokkal akik megérdemli... Ha eddig nem jöttél be neki, akk légy erős ezután is magasról fog rád to-jni...
18/21 anonim válasza:
Valóban, ez nagon nem lenne jó hogy végignézed miközben mellette vagy ő másra néz rá meg másra mosolyog rá, és mást fog átölelni, ilyent már én is tapasztaltam és minden apró jel amit küld a másik felé az beléd meg egy rúgás, rettentően tud fájni az embernek, és kihat a következő kapcsolataira is, és ez itt a legnagyobb baj. Ne csapd be magad, mert te igenis szereted ezt a csajt csak még nem akarsz tőle semmi komolyat de akkor is jó volna kézenfogva sétálni meg a kapujuk előtt búcsúzóul megölelni és megpuszilni de ez nem megy mert ő vagy még egyáltalán nem foglalkozik a pasikkal vagy te nem érdekled, szóval válj teljesen közömbössé a számára, és verd ki a fejedből Akkor baromi nagy mázlista leszel ha erre ő keres meg később, de erre kevés az esély inkább valszeg ő is elfelejt. De mindkettőtöknek így lesz a legjobb.
19/21 A kérdező kommentje:
elég nehéz lenne kőzőmbősnek lenni amugy pasiknál nem nagyon jőn be senkinek pasija se volt tutommal és mindengyik ismerősőm rondának tarjat ( még a lány barátjai is ) de szeritnem győnyürü :S
2009. szept. 5. 17:51
20/21 anonim válasza:
Mi az, hogy elvárások nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!