Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért b*zult el ennyire a mai fiúideál?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy a saját csajánál is 10 kilóval könnyebb vasalt hajú csupasz,koránál 2-4 évvel fiatalabbnak látszó pudingok ma a menők?2011. dec. 4. 17:09
21/24 anonim válasza:
Nem b.zi, csak nehogy már agy párban a fiú 15kg-val könnyebb legyen, mint a lány. Tudom, hogy ez divat manapság, de attól még TERMÉSZETELLENES.
22/24 anonim válasza:
mert a mai lányoknak az sp az ideál. valakinek alkalmazkodni kellett.
23/24 anonim válasza:
tökéletesen igazad van kérdező ez jó kérdés én személy szerint tudomást sem veszek a ribikről sőt kinem állhatom őket már bocs de valahogy egy helyen se tudok velük lenni
24/24 anonim válasza:
Csak annak ilyen az ideálja, akinek még nincs kiforrott egyénisége, és inkább sodródik az árral. Az amit a tvben lát, az neki a menő, ami amerikai divat, az neki a cool, amit a VIVAn lát, az a tuti, ....
Ha majd felnő, úgy észben igazán, akkor majd máshogy látja. De kérdező, te miért sajnálod ezt? Ha egy csajnak ez kell, az ő dolga. Te miért agyalsz azokon a csajokon, akiknél szóba sem jöhetsz? Ha szerinted ez az ideál nem okés, miért akarsz olyan csajt, akinek ez jön be?
Bocsi, de csak azt írtam, ami nekem átjött a kérdésedből. Én inkább 1 érett gondolkodású, normális nőt szeretnék, ha nem nő lennék. Mivel lány vagyok, inkább pasi fronton nézelődöm, de nem a tini és emos környéken. Üdv, pussza 20/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!