Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért b*zult el ennyire a mai fiúideál?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy a saját csajánál is 10 kilóval könnyebb vasalt hajú csupasz,koránál 2-4 évvel fiatalabbnak látszó pudingok ma a menők?2011. dec. 4. 17:09
11/24 anonim válasza:
Ez nem így van...mert van kőzépút is.Én pl nem sírok semmiért...de azért jöhetne egy normális lány...de akkor felteszem én is a kérdést..miért csak a ku..ák meg a ribik a menők manapság akik összefekszenek akárkivel meg mittudom én.
12/24 A kérdező kommentje:
A szívemből szóltál :D,ez lett volna a második amit kiírok.Alig találni ma egy rendes erkölcsű lányt is...
2011. dec. 4. 17:26
13/24 anonim válasza:
fiatalság badarság
tényleg az ilyen bieberklón takonypócok ma a menők
14/24 anonim válasza:
sajnos én még A FÉRFIAKRA bukok. nálam az ilyenek labdába se rúghatnak ;) éljenek a 20 éves pasik borostával ;)
16/lány
15/24 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok, max. 18-nak nézek ki, vasalom a hajam, mégse kellek egy normális lánynak sem.
16/24 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok csak nemtudom mitöl félnek vagy nemértem??Nem tartom magam rámenősnek meg bunkónak sem,nem vagyok rosszképű sem,de lehet h ez a bűnűnk hogy őszinték vagyunk rendesek,normálisak meg minden más,de ugyltáom h megy ki a divatbol és minden lánynak csak a bunkó sexmániás őrültek kellenek h azok jol meg...ják öket aztán átbasszák,de majd rájönnek ha a későbbiekben ősszetört szívvel már élni sem akarnak(már akinek van szíve)tisztelet a kívételnek kb a lányok 10% ennyit erröl...
17/24 anonim válasza:
26 vagyok, 18-nak nézek ki. Normális szakállat nem tudok növeszteni, pedig segítene rajtam.. Qrvára nem tehetek róla, ilyen géneket örököltem. Majd 40 éves koromra talán már elég férfias leszek, csak akkor már nem fog érdekelni =D
18/24 anonim válasza:
azét ilyen mert ilyenre nedvesedik a tini k*rvák p*csája.
de amúgy a fiűk többsége most is normális, akárcsak a lányoké.
Csak könnyebb észrevenni a loty*kat és a hímr*ngyókat, mert nekik muszáj a középpontba lenniük a kinézetükkel annyira nullák belül.
19/24 anonim válasza:
Kérdező! Aki már nem jár el gyúrni az már b*zi?
20/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem,csak pár kézenfekvő példát akartam hozni.
2011. dec. 4. 17:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!