Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért b*zult el ennyire a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért b*zult el ennyire a mai fiúideál?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy a saját csajánál is 10 kilóval könnyebb vasalt hajú csupasz,koránál 2-4 évvel fiatalabbnak látszó pudingok ma a menők?
2011. dec. 4. 17:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Én személyszerint utálom a fent leírt típust...Igazi férfiakat szinte csak a 30asok közt találni...

21L

2011. dec. 4. 17:10
 2/24 anonim ***** válasza:
Hát az az évtized kérdése, tökéletesen egyetértek veled, talán a tini sorozatok, menő filmek sztárjai mind ilyenek, én a média szerepében látom a jelenség okát.
2011. dec. 4. 17:14
 3/24 anonim ***** válasza:
Tévedsz első:D
2011. dec. 4. 17:15
 4/24 anonim ***** válasza:
Az én ideálom nem b.zult el a többiekét meg nem ismerem, de szerintem te se állíthatod, hogy a többségnek ez jön be.
2011. dec. 4. 17:16
 5/24 anonim ***** válasza:

17.15

Tapasztalat...

2011. dec. 4. 17:16
 6/24 anonim ***** válasza:

17:10-

Akkor rossz helyen kerested vagy nemtudom

22/f

2011. dec. 4. 17:19
 7/24 A kérdező kommentje:
Tényleg téved,mert a 16-20 évesek között is vannak igazi férfiak(egyre kevesebb),akik nem lusták néha lejárni edzeni,nem feltétlenül követik ezt a transzszexuális divatot,és nem finomkodnak úgy,mint egy mint egy angol nemes karikatúrája de azoknak jóval kevesebb nő jut :/.
2011. dec. 4. 17:19
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, a sok "kölyökképű" srác azon kesereg, hogy nem veszik őket komolyan a lányok, a férfiasak meg azon, hogy a lányoknak csak a "kölyökképűek" kellenek :D

Hol itt az igazság?

2011. dec. 4. 17:20
 9/24 anonim ***** válasza:
én kölyökképű vagyok, vasalom a hajam, és nem nézek ki 18-nak, de mégsem érzem azt h "jó pasinak számítok".
2011. dec. 4. 17:23
 10/24 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom, de már nagyon vágyom az én kis Tomikámra!

Sp voltam, sziasztok!

2011. dec. 4. 17:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!