Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom korlátoz, aztán meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom korlátoz, aztán meg neki áll feljebb, hogy nem keresek semmit. Vélemény, megoldás?

Figyelt kérdés

szóval itt nálunk nem sok lehetőség van elhelyezkedni, ami a munkát illeti.

külföldön dolgoztam amikor összejöttünk, és azzal a feltétellel lett kapcsolatunk, hogy ha véglegesen itthon vagyok, "járhatunk" mert neki nem kell távkapcs.

jelenleg esküvő előtt állunk.

folyamatosan változik a munkahelyem, hol van, hol nincs (mióta csak itthon vagyok)

legutóbb felvetettem keresek egy nagyobb városban munkát.

Hát megint azzal zsarol, hogy akkor vége, menjek, nem köt magához.

szóval mindenesetre nem lépek sehova, keresem a lakhelyem szerinti munkákat, csóró vagyok, mióta megismertem őt - és még neki áll feljebb, hogy nincs pénzem, ő nem akar anyagilag támogatni, elege van ebből (az a nagy támogatás anyagilag, amiről ő beszél, az meg kb úgy nézett ki, hogy amikor a rezsimre nincs pénzem, kapok egy parfümöt, meg hasonlók)

gondolatokat várok, mert velem így telnek az évek, és nem fejlődünk sehova, ez miatt húzzuk a családalapítást (középkorban vagyunk pedig).

2011. dec. 2. 18:59
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

eljutottam odáig, hogy feladom ezt a kapcsolatot, hogy ne haljak éhen.

nincs más választás.

2011. dec. 3. 17:08
 32/37 A kérdező kommentje:

legutoljára most azt kaptam meg tőle, hogy én nem tettem értünk semmit, mert mindig alkalmi munkáim voltak, pénzt soha nem látott tőlem.

hogy mondhat ilyet az, aki szereti a másikat?

ilyen létezik?

mivel szerintem nem, ezért nem is bánom, ha vége lesz.

2011. dec. 3. 17:15
 33/37 anonim ***** válasza:
Feltételhez köti az együtt járást??
2011. dec. 3. 20:32
 34/37 A kérdező kommentje:

igen, arra hivatkozva, hogy családalapítást csak olyan nővel lehet tervezni, aki fixen egy helyen van(abban a városban ahol ő) és van rendszeres jövedelme.

én ennek nem felelek meg, mehetek.

hogy lehet ilyen valaki?

vagy ez az élet? én voltam naív???

2011. dec. 4. 00:09
 35/37 anonim ***** válasza:
Ebből a kapcsolatból nem lesz semmit.Ez olyan zsarolás jellegű.Már eleve nem lehet feltételhez kötni a szerelmet.
2011. dec. 4. 14:12
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem szeret!Ha ilyen könnyen meegválna tőled!
2011. dec. 4. 14:14
 37/37 anonim ***** válasza:
A leglogikusabb, hogy meg akart szabadulni tőled és rád kenni.
2011. dec. 4. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!