Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom korlátoz, aztán meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom korlátoz, aztán meg neki áll feljebb, hogy nem keresek semmit. Vélemény, megoldás?

Figyelt kérdés

szóval itt nálunk nem sok lehetőség van elhelyezkedni, ami a munkát illeti.

külföldön dolgoztam amikor összejöttünk, és azzal a feltétellel lett kapcsolatunk, hogy ha véglegesen itthon vagyok, "járhatunk" mert neki nem kell távkapcs.

jelenleg esküvő előtt állunk.

folyamatosan változik a munkahelyem, hol van, hol nincs (mióta csak itthon vagyok)

legutóbb felvetettem keresek egy nagyobb városban munkát.

Hát megint azzal zsarol, hogy akkor vége, menjek, nem köt magához.

szóval mindenesetre nem lépek sehova, keresem a lakhelyem szerinti munkákat, csóró vagyok, mióta megismertem őt - és még neki áll feljebb, hogy nincs pénzem, ő nem akar anyagilag támogatni, elege van ebből (az a nagy támogatás anyagilag, amiről ő beszél, az meg kb úgy nézett ki, hogy amikor a rezsimre nincs pénzem, kapok egy parfümöt, meg hasonlók)

gondolatokat várok, mert velem így telnek az évek, és nem fejlődünk sehova, ez miatt húzzuk a családalapítást (középkorban vagyunk pedig).

2011. dec. 2. 18:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
erről szól az élet:)h pofára esel aztán megint felálsz,közben megtanulsz szelektálni,míg eljutsz arra a szintre amikor ki tudod választani azt,akivel gyereket akarsz vállalni.amúgy meg még fiatal vagy.mellesleg én is ugyanebben a szituban vagyok,külföldi munkám volt,találkoztam egy pasival,úgy alakult a dolog h ha nem mondok fel, nem lehetünk együtt.felmondtam,buktam közel 2 millió forintot,és most jönnek a gondok...de ez van,nem tudsz mit csinálni, a saját hibájából tanul az ember..vagy velemaradsz és aztán majd egy gyerekkel lépsz le évek múlva, mert ezt hosszú távon tuti nem bírod,vagy megpróbálod beleordítani az arcába h vagy változtat a hozzáállásán vagy elhagyod,mivel úgy látszik a normális beszédet nem érti meg, vagy elhagyod.én az utolsó kettőt ajánlanám,én is ezt csinálom.egy dolgot ne felejts el,találhatsz munkát,találhatsz pasit,megnyerheted a lottót,de egy dolgot nem tudsz csinálni még ha a fejed tetejére is állsz, nem tudod visszahozni az elpazarolt éveket!!ez a legnagyobb kincs az életedben és ezt nem tudod sehogy sem jóvátenni,ha elvesztegetsz éveket egy olyan kapcsolatban amiről tudod h nem jó
2011. dec. 2. 19:54
 22/37 anonim ***** válasza:

Nem ugyanoda esnél vissza, minden kapcsolatból rengeteg mindent meg lehet tanulni, amit a következő kapcsolatoknál kamatoztatni tudsz. Ha tovább vársz a szakítással, még nehezebb lesz, és a végén tényleg úgy jársz, hogy megszülöd a babát, akkor sem lesz jobb a helyzet, könnyebb lesz akkor nekiindulni?

Nekem ez nem tűnik komoly kapcsolatnak, hisz ahogy a szavaidból kivettem, együtt sem éltek. Egy komoly kapcsolatban közösek a célok, igyekszel a másikat segíteni, hogy kiteljesedhessen, nem pedig értelmetlen korlátok közé szorítod.

2011. dec. 2. 19:55
 23/37 A kérdező kommentje:

lehet nem is kellek én igazán a páromnak.

most esett le.

lehet ezért ilyen velem.

neki egy dolgozó nő kell, egy fix.

ha nem én, akkor más.

tekintve, hogy ma megírtam neki, hogy én nem akarom őt hátráltatni az életben, ha gondolja hagyhatjuk az egészet.

és du óta még csak válaszra sem méltat.

2011. dec. 2. 20:23
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

"lehet nem is kellek én igazán a páromnak.

most esett le.

lehet ezért ilyen velem. "

Gratulálok, hogy leesett végre az, amit x kérdésen keresztül minden válaszadó magyarázott.

2011. dec. 2. 20:33
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz te ettől az embertől? Tipikus esete a "ha van rajtad sapka és a nincs rajtad sapka..." szemétkedésének. Amíg külföldön voltál, addig volt munkád és ez nyílván az önbizalmadat is megdobta, de ő azzal a feltétellel vállalta a kapcsolatot, hogy hazamégy - ahol viszont nincs munkád, de ő emiatt állandóan megaláz és cseszeget. MIért van neked erre szükséged? Mondd, jó mártítkodni?

Nem hogy családalapításra ne gondolj, hanem minél előbb szakíts vele. Menj vissza külföldre, dolgozz, szedd össze magad és találj ott magadnak párt (akár magyart, akár nem magyart). És máris mehet a családalapítás. :) Mert ekkor már lesz mire - nem csak pénzben, de bizalomban is.

2011. dec. 2. 20:42
 26/37 A kérdező kommentje:
lehet szakítanom sem kell, kezdem úgy látni, hogy ő fog velem.
2011. dec. 2. 21:05
 27/37 anonim ***** válasza:
Szerintem menjél.
2011. dec. 2. 21:18
 28/37 anonim ***** válasza:
Hát, ebben a kapcsolatban úgy látom, neked kell állandóan alkalmazkodni az éppen aktuális hülyeségeihez. Ha gyereked lesz tőle, pláne és ténylegesen tőle függsz majd. Ki tudja, az mit hozna ki belőle. Aki így szeret mások érzelmei felett uralkodni, a tettlegességtől se riad vissza. Rosszak az érzéseim vele kapcsolatban. Ne legyen igazam, de ez egy rejtőzködő pszichopata. Véletlenül nem tilt el szép lassan a barátaidtól, rokonaidtól? Ha igen, menekülj most, mert később már nehezebb lesz!
2011. dec. 2. 22:01
 29/37 anonim ***** válasza:
Esetleg várj, amíg teherbe ejt, aztán nevelj egyedül gyereket.
2011. dec. 2. 22:02
 30/37 anonim ***** válasza:
Szerintem világos a helyzet: normális ember nem akar börtönben élni. Se szó szerinti börtönben, sem érzelmiben.
2011. dec. 2. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!