Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom korlátoz, aztán meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom korlátoz, aztán meg neki áll feljebb, hogy nem keresek semmit. Vélemény, megoldás?

Figyelt kérdés

szóval itt nálunk nem sok lehetőség van elhelyezkedni, ami a munkát illeti.

külföldön dolgoztam amikor összejöttünk, és azzal a feltétellel lett kapcsolatunk, hogy ha véglegesen itthon vagyok, "járhatunk" mert neki nem kell távkapcs.

jelenleg esküvő előtt állunk.

folyamatosan változik a munkahelyem, hol van, hol nincs (mióta csak itthon vagyok)

legutóbb felvetettem keresek egy nagyobb városban munkát.

Hát megint azzal zsarol, hogy akkor vége, menjek, nem köt magához.

szóval mindenesetre nem lépek sehova, keresem a lakhelyem szerinti munkákat, csóró vagyok, mióta megismertem őt - és még neki áll feljebb, hogy nincs pénzem, ő nem akar anyagilag támogatni, elege van ebből (az a nagy támogatás anyagilag, amiről ő beszél, az meg kb úgy nézett ki, hogy amikor a rezsimre nincs pénzem, kapok egy parfümöt, meg hasonlók)

gondolatokat várok, mert velem így telnek az évek, és nem fejlődünk sehova, ez miatt húzzuk a családalapítást (középkorban vagyunk pedig).

2011. dec. 2. 18:59
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

értem.

már megint a szakítás, mint ötlet merült fel.

ó, hogy mindig ide lyukadunk ki.

2011. dec. 2. 19:24
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Te tudsz jobbat? Multkor mar az osszes lehetoseget kimeritettuk. Ezt a talalj mas varosban munkat,azt is ott mondtuk,ez is befoccsolt.
2011. dec. 2. 19:25
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Gondolatokat vártál egy olyan kérdésben, ahol csak 2 alternatíva van:

1)alkalmi munkákból tengődni, együttmaradni a pasiddal, fújni magadra a parfümöt, miközben kikapcsolják a villanyt, gázt, vizet; magyarul változatlan minden

2. egyedül boldogulni munka terén ott, ahol találsz normális munkát, keresve egy olyan pasit, akivel nem kell emiatt húzni a családalapítást.

Ha látsz más alternatívát, nem értem, miért írtad ki a kérdést.

2011. dec. 2. 19:29
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha szülnél, akkor nem kapnád meg, hogy ingyenélő vagy, és ő tart el? És akkor már sokkal nehezebb lépni. Nekem volt egy ilyen exem, mindenbe beleszólt, mindenben korlátozott, ha dolgoztam,biztos összejöttem mindenkivel a munkahelyemen, ha nem dolgoztam, miért nem csinálok semmit, ja, megkaptam, hogy biztos eltitkolom a fizetésemet, mert tutira többet keresek (bárcsak) én végül elhagytam, csak azt bánom, hogy nem hamarabb. EZ később sem lesz jobb, csak rosszabb. Én a helyedben lépnék, minél tovább vársz, annál rosszabb. Később tutira örülnél ennek a lépésnek ;)
2011. dec. 2. 19:32
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én azt nem értem, hogy sok ember nem akar változtatni, de közben itt panaszkodik-vagy nekem, mert ismerősöm...és ha jön egy konkrét tanács, amiről tudja, hogy ez az egyetlen megoldás lényegében, akkor meghátrál.

Életed végéig fogod bánni, hogy leragadsz egy férfi mellett, akiről csak panaszkodsz, ahelyett, hogy megvalósítanád az álmaidat.

2011. dec. 2. 19:34
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

mert velem így telnek az évek, és nem fejlődünk sehova,

Ezt te magad írtad. Miben reménykedsz, hogy mi fog változni? Mi a célod, elképzelésed?

Mi tart mellette?

2011. dec. 2. 19:36
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Már megint a szakítás alternatíva lépett fel, igen!!! Miért is?

Csak nem azért, mert olyan pasival vagy akinek mindig baja van Veled (van rajta sapka, nincs rajta sapka), ismerős?

Ha mindenképp meg akarod menteni a kapcsitokat akkor menjetek el párterápoára hátha a terapeuta tud szemet nyitni a párodnál.

Én lelépnék, és ott nem hagytam volna a külföldi állásomat egy hülye majomért, már ne haragudj! Nekem olyan pasas nem kell akivel nem lehet komprumisszumot kötni és pláne nem lennék miatta csóró!!!!

23/N

2011. dec. 2. 19:37
 18/37 anonim ***** válasza:
Rúgd ki ezt a férget, fessed át a hajad, egy új frizu, és máris egyszerűbb lesz keresni munkát, és egy téged őszintén, önmagadért szerető társat. Barátnőm most válik 4 éves gyerekkel a hóna alatt, csak mert hasonló palija van.
2011. dec. 2. 19:44
 19/37 A kérdező kommentje:

a gyes/d - es időszakot tekintve én is elgondolkodtam azon, hogy akkor én lennék a nyakán az ingyenélő - ezt próbáltam már vele megbeszélni, és érdekes, mélyen hallgat, nem mond véleményt.

hát igen, ha ezt tudtam volna előre nem hagyom ott a kinti munkát

de már akkor is az zavart, hogy nincs egy komoly kapcsolatom ennyi idősen.

és most hogy komoly kapcs van (ami nekem elég nehezen jön össze valahogy)szóval így ezt nehéz elengedni, visszaesni évekkel vissza ugyanoda. hogy mentem egy felesleges nagy kört és csak pazaroltam az éveimet.

ezt nehéz belátni.

pláne, hogy megint egyedülálló "vándor" életet élnék, ami nemigazán tetszik ennyi idősen.

2011. dec. 2. 19:45
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Csak azon lehet segíteni, aki hagyja.
2011. dec. 2. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!