Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem nyavalygásnak szánom, csupán miért nem lehet külsőtől függetlenül egy kitartó, szeretnivaló nőt találni? Vannak még ilyen lányok! (főleg női válaszokat)
Nem mind vagyunk ilyenek.
És szerintem tényleg nem minden a külső..jó,tény,azért,nem mindegy,hogy néz ki a másik,de lehet hódítani a legtöbbek által kevésbé mondott vonzónak embernek is,hisz ha olyan a kisugárzása,akkor bárkit elvarázsol.
Nekem volt egy barátom, mindenki szerint csúnya volt,azt mondták,hozzám jobb külsejű illik.(Nem mindenki gonoszságból mondta,csak őszinte akart lenni).Én mégis imádtam a kapcsolatuk elején,mert volt benne valami !
Elvarázsolt.. (Igaz,már megszűnt a kapcsolatunk,kiderült belülről mégse olyan,de hosszú)
Ez csak egy rövid sztori..szerintem nem én vagyok az első,akinek nem a külső volt a legnagyobb mérvadó.:)
16/L
Én is valahogy ilyen embert keresek,csak fiúba..de egyenlőre nem találtam olyat,akivel igazán ment a dolog.:S
De sose baj,majd egyszer rátalálunk ..:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!