Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem nyavalygásnak szánom, csupán miért nem lehet külsőtől függetlenül egy kitartó, szeretnivaló nőt találni? Vannak még ilyen lányok! (főleg női válaszokat)
Figyelt kérdés
Már ott tartok, hogy teljesen mindegy a külső, csak kedves mosolygós arca legyen. Miért várja minden nő azt hogy a férfi csináljon mindent egy kapcsolatban? Szívesen megszólítom, ismerkedek, de ez kölcsönösnek kéne, hogy legyen nem? A 2. 3. randi alkalmával miért olyan mintha szívességet tenne nekem? Lányok, Ti mind ilyenek vagytok?2011. nov. 30. 21:11
11/32 A kérdező kommentje:
21:20 : Van akinek így jön ki a lépés ezek szerint, a fenti hölgy is teljesen normálisnak és értelmesnek tűnik, még sincs párja.
2011. nov. 30. 21:22
12/32 anonim válasza:
A vonzó gondolkodású vagyok :)Mostanában azt tapasztalom én is, hogy a "fiatalabb" pasik az "idősebb" nőkkel próbálkoznak. Értem én ezt is, mert mint te is, unod a sok kis csicskát, de sajnos egy 30-as nő már családra vágyik. Azt meg a huszonéves pasik nem fogják megadni nekik, így ez bukta. De én szurkolok magunknak! :)
13/32 anonim válasza:
Ha alacsony az a baj, ha magas az a baj, ha sovány az a baj, ha mackós az a baj, ha szép az is meg ha ronda az is.
Túl sok a baj srácok...
Kérdező, amúgy a kedves mosolygós arcal az a baj, hogy minden férfinak az az ideálja. Bár a szép mindenkinek mást takar, de én úgy vettem észre, hogy a szép arcú lányok nem csak arcban szépek. Tehát te ugyanarra a szép csaj kategórára pályázol amire a férfiak 80%-a.
És tudod, a bőség zavara mindenkit meghülyít...
Ha van egy szép lány, ő biztos szép fiút akar magának. Mert benne van a választékban az is.
Ez van.
21F
14/32 A kérdező kommentje:
Női arcban ritka a csúnya, ezt azért hagyjuk meg, a nők védelmében.
2011. nov. 30. 21:28
15/32 A kérdező kommentje:
21:25 : Őszintén szólván kicsit furcsán is érezném magam egy idősebb nő mellett. Valahogy olyan anyja-fia kapcsolat szerű kép jelenik meg bennem. Mindenképpen furcsa.
2011. nov. 30. 21:29
16/32 anonim válasza:
Mekkora mázlista vagy kérdező!!
190cm magas vagy, én meg a 165cm magasságommal melyik lánynak is kellenék?
17/32 anonim válasza:
Sok alacsony csaj van, fel a fejjel! :)
18/32 anonim válasza:
Én 163cm vagyok, a párom 190..:) Imádom, hogy ilyen magas..Múltkor nem volt nálam pulcsi és rámadta az övét, kb a térdem alá ért..:) Visszatérve a kérdésre, rengeteg ilyen lány/nő van, csak nehéz őket megtalálni.. Szerintem ennek az az oka, hogy háttérbe szorulnak, mert az erősebb kisugárzású nők mellett nem mernek versenyezni.. Én is így vagyok vele..
19/32 A kérdező kommentje:
Rád mégis rádtalált egy szerencsés pasi.
2011. nov. 30. 21:46
20/32 A kérdező kommentje:
21:25 : Nem sértésnek szántam a válaszomat.
2011. nov. 30. 21:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!