Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem nyavalygásnak szánom, csupán miért nem lehet külsőtől függetlenül egy kitartó, szeretnivaló nőt találni? Vannak még ilyen lányok! (főleg női válaszokat)
Figyelt kérdés
Már ott tartok, hogy teljesen mindegy a külső, csak kedves mosolygós arca legyen. Miért várja minden nő azt hogy a férfi csináljon mindent egy kapcsolatban? Szívesen megszólítom, ismerkedek, de ez kölcsönösnek kéne, hogy legyen nem? A 2. 3. randi alkalmával miért olyan mintha szívességet tenne nekem? Lányok, Ti mind ilyenek vagytok?2011. nov. 30. 21:11
1/32 anonim válasza:
a probléma másik gyökere hogy ti pasik sem tudtok külsőtől függetlenek lenni... hiába mondjátok ezt...
2/32 anonim válasza:
egyetértek a 21.11-essel.
Viszont érdekelne, hogy mennyi idős vagy?
4/32 A kérdező kommentje:
Nekem eddig külsőben azzal volt problémám, hogy a nők általában alacsonyabbak, mint a férfiak, főleg az én 190 cm-hez képest, de már ezzel is megbarátkoznék.
2011. nov. 30. 21:15
5/32 A kérdező kommentje:
20 éves
2011. nov. 30. 21:15
6/32 anonim válasza:
20? Ó, akkor téged is elbuktalak :(
7/32 A kérdező kommentje:
21:17 : Miért, hány éves vagy? Hány éves korában érett ennyire egy nő?
2011. nov. 30. 21:18
8/32 anonim válasza:
:)
Én már 30 vagyok, és én is keresek egy normális pasit, sőt, nekem kifejezetten a magas pasik jönnek be :)
9/32 anonim válasza:
Érdekes. Az én környezetemben mindenki talál magának egy normális, szeretni való nőt/férfit.
Akkor valamit jól csinálsz, vagy nem ? Vagy nem értem akkor... Mert amennyi kérdést én itt elolvastam párkapcsolat témakörben, háát. Elég más a való életbeli dolgokhoz. Teljesen az ellenkezője.
Szóval nem értem,hogy miért van itt ennyi elkeseredett nő,férfi.
10/32 A kérdező kommentje:
21:18 : Hát igen, de felettébb vonzó a gondolkodásod.
2011. nov. 30. 21:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!