Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki él itt mérgező párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én is 1 mérgező párkapcsolatban élek csak nem tudom, hogy léphetnék ki. Nem könnyű!tegnap 12:18
1/19 anonim 

válasza:

Nem élek és elhiszem, hogy nehéz, de minél tovább benne maradsz annál inkább nehezebb lesz és lefelé kerülsz. Tehát saját magad jólétét kéne nézni és kilépni belőle.
2/19 anonim 

válasza:

Abban voltam, de kiléptem. Valóban nem könnyű, de nem lehetetlen ♥
3/19 anonim 

válasza:

1 éve léptem ki, majdnem ráment az életem.
4/19 anonim 

válasza:

Évekkel ezelőtt kiléptem. Nagyon nehéz volt. De minel tovább marad benne az ember, annál nehezebb véget vetni neki.
6/19 anonim 

válasza:

Ha én mérgező kapcsolatban élnék, ennyit mondanék:
"Vége van, Kicsi."
7/19 anonim 

válasza:

ÉlTEM - múltidőben, mintha egy baromi nagy nyakamba kötött kőtől szabadultam volna meg amikor végre lezártam.
8/19 anonim 

válasza:

Lehet hülye kérdés, de mitől nehéz ez neked? Én világ életemben pikkpakk kiléptem olyan kapcsolatokból, amiket nem éreztem ideálisnak, mérgezőkbe meg bele se mentem. El nem tudom képzelni, mitől lehet nehéz egy ilyen borzalomtól megszabadulni.
9/19 A kérdező kommentje:
8/ 2 kicsi gyerekemet is el kellene hagynom. Utánna végik szenvednem kellene mert vissza élne a gyerekekkel.
tegnap 14:46
10/19 anonim 

válasza:

Miért kellene elhagyni? Van pl. anyaszálló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!