Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na jó. Normális rezidenst...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na jó. Normális rezidenst vagy medikát keresek. Van itt ilyen lány?

Figyelt kérdés

Szép, és lehetőleg aranyos lányt keresek, aki nincs elszállva magától. Ezt most csak poénból írtam ki ide, kizártnak tartom, hogy találok itt ilyet, de ki tudja? :)

Tudom jól, hogy nem helyes gondolkozás, és a sztereotípiák félrevezetnek, de szerintem ma Magyarországon csak három (fajta) olyan egyetem létezik, aminek van presztízse. Az orvosi, a jogi egyetemek, és a BME. A BME-s lányok legtöbbje okos és csúnya. A jogász lányok többsége el van szállva magától: kosztümös, magassarkú, szókiforgató, gazdag jövőt vizionálnak maguknak. Talán még leginkább az orvosok között találhatok normális és szép lányt, bár szinte már mindenkiben csalódtam, de lehet, hogy csak nincs szerencsém. 27F

2011. nov. 24. 23:31
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Te utolos kommentalo! Le a kalappal elotted, buszke vagyok rad nagyod! Vegre valaki merte kimondani a tejes igazat, igy van barmilyen szemszogbol nezzuk. A kerdezo erossen leszukiti a latokoret ezzel maga elott a vilagot es nagy tevedesben van ha ezek alapjan iteli meg a bizonyos nagy OT szamara.

Felek,hogy te kerdezo, egy nap, ha ratalalsz a nagy Diplomas O-re akkor csalodni fogsz, hogy nem felel meg az almaid nojenek es csak a vegtelensegig fogsz keresgelni.

Nem lehet minden az egyben, tul szep lenne ha ilyen egzszeru volna!

31 L

2011. nov. 29. 10:38
 42/44 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Arra nem gondoltál még, hogy épp a szerényebb diplomával rendelkező embereknek - épp abból kifolyólag, hogy az egyetemen kevesebb az elvárás velük szemben - több idejük, és erejük marad arra, hogy otthon legyenek az élet más területein is? Irodalomban, politikában, nyelvekben. Persze ne kérd tőlük, hogy orvosi szemmel vizsgáljanak, hiszen erről csak az orvosira járóknak van némi fogalmuk.

Én is csak azt tudom mondani, mint ahogy előttem néhányan már leírták: ne skatulyázd be ennyire a női nemet, sem az elvárásaidat. Lehet még attól okos, sőt intelligens valaki, mert nem orvosira jár. Nem mindenkit érdekel ez, vagy ha érdekel, lehet nem bírja a vért, és akkor eleve veszett ügy. Vagy esetleg nem engedhette meg magának, és a szülei sem tudták abban segíteni, hogy orvosira járjon.

Diplomás lányt szeretnél, aki okos és szép is? Ilyenből rengeteg van. Persze ne várd, hogy mindenhez okosan hozzá tudjon szólni, az atomfizikától a világirodalom remekeiig több idegen nyelven. Ismerkedj, és ne ítélj el valakit rögtön arról, hogy milyen az a diploma. Lehet találkozol valakivel, aki egyébként megfelel az elvárásaidnak, csak épp nem orvosit végzett. Nem hinném hogy emiatt szakítanál vele, vagy ha igen, akkor már el lehet rajta gondolkozni, hogy nem feltétlenül a másik emberben van a hiba.

2011. nov. 29. 12:38
 43/44 A kérdező kommentje:
jó jó... :) köszönöm a válaszaitokat, igyekszem így gondolkozni.
2011. nov. 29. 12:44
 44/44 anonim ***** válasza:
sok sikert a keresgélésben:)
2011. nov. 29. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!