Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú;-és lány között barátság? (többi lent! Elég hosszú lesz. )
Van egy srác,akivel nagyon jóban lettem,és az egyik legjobb barátaim közt Ő is ott van. Nagyon sokat beszélgetünk minden nap személyesen,mivel egy suliba járunk. Nem régiben játszottunk egy felelsz vagy merszet a baráti térsaságban. Az volt a kérdés, hogy kivel járna az ott jelen lévők közül. És az én nevemet mondta (elég nagyot néztem, hisz tőlem sokkal szebb lányok is voltak ott)...Furcsán nézve megkérdeztem hogy 'velem?', erre azt felelte hogy igen, mert engem bír a legjobban. Volt neki egy csaja, aki nekem is jó barátnőm, csak másik suliba jár, és ma szakítottak. Nagyon sajnáltam mert 3hónapja jártak, és nagyon szépek voltak együtt. De valahogy megkönnyebbültem a hír hallatára, nem tudom miért. :|....Szinte minden nap együtt jártunk haza, ebédelni is együtt szoktunk,mikor kijöttünk a suli kapuján, odajött hozzánk az egyik haverja, és köszönt neki,beszélgettek is. El akartam menni (hogy ne zavarjam őket) és utánam szólt hogy ne mennyek. Erre a haverja megkérdezte: 'Ti miért nem jártok?..egész nap együtt lógtok meg minden'..Ő meg csak annyit mondott rá hogy: 'simán járnék vele'.Erre nem mondtam semmit,hisz nem tudtam mit hozzáfűzni...és elindultunk haza, a téma meg útközben sem jött elő.
Szerintetek ez kezd több lenni mint barátság ?:O
Légszives írjátok már le nekem, hogy ti hogyan látjátok ezt a dolgot mint kívülállók !
Ha valami infó még kell, akkor bátran kérdezzetek, és előre köszönöm a válaszokat :)
Józan paraszti ésszel összefoglalva: több ízben is hangoztatta, hogy járna veled. Hol itt a kérdés?
Ha még mindig bizonytalan vagy, tisztázd vele.
Szia.
Igen ez több mint barátság már
Barátságból ---> szerelem
Ha a srác ilyeneket mond, akkor hozd fel te a témát ! Pl.: Te tényleg járnál velem ? :O
És akkor megbeszélitek.
Köszönöm a válaszokat.
Csak az a baj, hogy most így megvagyunk,és ha nem működne a szerelem dolog,akkor utána barátok sem lennénk az biztos :|..úgy nem hiszem hogy tudnánk barátkozni,pedig nagyon kedvelem.
És mostanában, amikor játszunk, és a kezem után nyúl (gondolom értitek hogy mondom) mindig egymásra nézünk, és csak elmosolyodunk...olyankor olyan jó érzés tölt el :)
Tudjátok, vannak ezek a szilikon karkötők, na ezeket mindig leszedi a karomról úgy, hogy megfogja a kezem és leveszi..na akkor is ugyan ez történik mostanában..
énmár nemtudom mitcsináljak.:|.....
kíváncsi leszek arra, hogy mi lesz holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!