Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Létezik a ti világotokban fiú és lány között barátság?
Figyelt kérdés
jut olyan eszetekbe, hogy milyen lehet az ágyba, hogyan csókol, stb. vagy tudtok egyszerű barátként tekinteni rá..?2011. aug. 19. 15:04
1/13 anonim válasza:
"jut olyan eszetekbe, hogy milyen lehet az ágyba, hogyan csókol, stb"
Ezért nincs.
2/13 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon jó lány barátom :) és ugyanúgy viselkedek mint ha fiú lenne :D simán levetkőzünk 1más előtt és nem is gondolok semmire és sztem ő se mert van egy pasia és őt szereti :)és ebben az legjobb hogy lehet tanácsokat kérni ha valamit nem tudunk mert mégis csak az ellenkezőnemből van :) 15/f
3/13 anonim válasza:
Több, mint 15 éve van egy lány barátom, és soha nem jutottak ilyesmik az eszembe. Barátnak tekintem, méghozzá az egyik legjobbnak, és egyikünk se gondolt soha többre.
20/f
4/13 anonim válasza:
Én szeretnék egyet, de ne olyat, hogy nem azért van körülöttem csak, mert tetszek neki. Nem baj ha belefűzödik a vonzalom, de ne azért bírjon.
6/13 Funktasztikus válasza:
Nem tudok..van ilyen h teszett de utánna lány barátomlett és rájöttem h nem tudok ránézni mint egy lánybarátra azota történt egy csók is:DD De van lány barátom aki tényleg annak nevezhető ..:))
7/13 Funktasztikus válasza:
Ha valakire ugy gondolok ahogy te leirtad azmár régen nem barátság:)
8/13 anonim válasza:
Számomra nem igazán létezik. Egyedülálló vagyok és már nagyon
szeretethiányom van, sajnos mindig beleszeretek a csak barátkozni kívánó
lányba. Viszont akinek párja van azt természetesen tiszteletben tartom. 27/f
9/13 anonim válasza:
Szerintem igaz barátság fiú és lány között max akkor alakulhat ki, ha az egyik fél a saját neméhez vonzódik. Kivételek persze vannak, de nagyon kevés, az egyik fél előbb-utóbb többet érez a másik iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!