Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi történt?

Figyelt kérdés
Összejövőben vagyok egy lánnyal. Egy munkahelyen dolgozunk, és rendszeresen át "kell" mennünk egymás irodájába, hogy megbeszéljünk valamilyen "problémát", aminek rendszeresen lelkizés, vagy sírva röhögés a vége. Tegnap feljött hozzám "fénymásolni". Elmondtam neki egy nagyon jó hírt, a vállamra hajtotta a fejét, láthatóan velem örült. Aztán szó nélkül elment. Ne azt írjátok amit hallani szeretnék, hanem az igazat.
2011. nov. 22. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor semmi gond szerintem :)) !szerintem csak örült veled :) !de azert kerdezd meg töle , hogy miert volt olyan furcsa....de ne aggdj szerintem nincs baj!!
2011. nov. 22. 11:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Neki viszont nem volt sikere a tanulásban, elvégezte álmai egyetemét nyelvvizsgát viszont képtelen szerezni. Emiatt nem kapta meg a diplomáját, és nem végezheti álmai munkáját. Még! Mert előbb-utóbb úgyis sikerül.
2011. nov. 22. 11:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak arrol van szo hogy elö jöttek benne ezek az erzesek hogy milyen jo lenne ha neki is ment volna...de ezert te ne erezd magad rosszul!biztosan neki is sikerulni fog!ha nagyon akarja!de ami a kapcsolatotokat erinti azza nincs semmi gond! :)
2011. nov. 22. 11:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Elég idős vagyok, hogy megítéljem: ő az igazi. Nem szeretném elveszíteni.
2011. nov. 22. 11:49
 15/18 anonim ***** válasza:
en nem is firtattam a korodat, ne haragudj ha felre erthetöen irtam!de ne felj nem veszited el, kerdezz ra hogy miert volt ilyen, biztos elmondja,de en ugy erzem nincs semmi gond!de ezt vele kellene megbeszelned mert ö tud neked pontos valaszt adni ,
2011. nov. 22. 11:52
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged!
2011. nov. 22. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:
szivesen :)
2011. nov. 22. 11:56
 18/18 Cassie A. válasza:

Magamból kiindulva, ugyanígy viselkednék egy sráccal, akivel barátok vagyunk, és örülnék vele együtt a sikerének, de először azzal is, aki tetszik. Mindenki óvatosan közelít. :D

Beszéljétek meg, kérdezz rá. Aztán jön majd magától. Csak legyetek őszinték.

2011. nov. 22. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!