Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi történt?
Figyelt kérdés
Összejövőben vagyok egy lánnyal. Egy munkahelyen dolgozunk, és rendszeresen át "kell" mennünk egymás irodájába, hogy megbeszéljünk valamilyen "problémát", aminek rendszeresen lelkizés, vagy sírva röhögés a vége. Tegnap feljött hozzám "fénymásolni". Elmondtam neki egy nagyon jó hírt, a vállamra hajtotta a fejét, láthatóan velem örült. Aztán szó nélkül elment. Ne azt írjátok amit hallani szeretnék, hanem az igazat.2011. nov. 22. 11:21
1/18 A kérdező kommentje:
23/F, a lány:26/L
2011. nov. 22. 11:22
3/18 anonim válasza:
En ebböl nem sok mindent tudok kivenni!talan ha elmondanad mi volt az a hir akkor jobban lehetne erre a kerdesre valaszolni.lehet hogy nem volt semmi baja csak elment!ez attol fugg mit mondtal neki....
4/18 A kérdező kommentje:
Nagy álmom hogy mentőtiszt legyek, és felvettek a képzésre.
2011. nov. 22. 11:26
5/18 anonim válasza:
orvos (vér) fóbiája van.
vagy
egyszerüen csak dolga volt
6/18 anonim válasza:
es ez miatt neked elkell menned a mostani munka helyedröl?vagy esetleg masik varosba??(en voltam aki kerdeztem mit mondtal neki )
7/18 anonim válasza:
Miért nem hívod el kávézni munka után hogy ezt megbeszéjétek? vagy mást?
8/18 anonim válasza:
* ja es kifelejtettem hogy amiota elment azota beszeltetek?
9/18 A kérdező kommentje:
A munkahelyemről ettől függetlenül is el kell jönnöm, mert határozott időre vettek fel. Költöznöm nem kell, 2-300 m-re lakunk egymástól, és ez így is marad. A vért nem igazán szereti, de már rég tudja, hogy ez a tervem.
2011. nov. 22. 11:38
10/18 A kérdező kommentje:
Azóta beszéltünk, látszólag ő is örül a sikeremnek.
2011. nov. 22. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!