Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerelmesedtem egy Jehova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerelmesedtem egy Jehova tanúja lányba. Érdemes kezdenem vele?

Figyelt kérdés
Jó, ez így kicsit túlzás. A lényeg, hogy múltkor épp mifelénk járta a házakat téríteni, és - bár megvan a magam meggyőződése, és soha nem fogok közéjük betérni - a lány annyira megfogott, hogy elkezdtem vele beszélgetni. Meg is adta az elérhetőségüket. Persze szívesen elnéznék közéjük párszor, csak hogy a lánnyal találkozhassak. De ahogy tudom, ennek a vallásnak elég kemény követelményei vannak, én meg ugyebár szeretnék ezen kívül maradni. Így hát nem tudom: érdemes lenne-e közelednem a lány felé?
2009. máj. 10. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
39%
hmmm... a Pápa lassan szemet húny a buzernyákok házassága felett..... jehova tanúinál ez nem elfogadott.... melyik jobb? csak úgy kérdezem....
2009. máj. 10. 15:25
 22/73 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti válaszoló: a keresztényekről is ugyanaz a véleményem amit fentebb írtam ^^
2009. máj. 10. 15:25
 23/73 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :) Higgyétek el, tényleg túl autonóm egyéniség vagyok ahhoz, hogy csak úgy beszippantsanak, és hogy fenntartás nélkül szajkózzam mások tanait. Van már elég tapasztalatom ilyen téren, szóval megvan a szűrőm az ilyesmikhez.

Inkább csak az a végtelen nyugalmat és kiegyensúlyozottságot csodálom, ami a mélyen hívő lányokból áradni szokott. Meg ennek a lánynak a csodaszép szemét. :)

2009. máj. 10. 15:26
 24/73 anonim ***** válasza:
81%

hát Figyu, akkor azt döntsd el, hogy hajlandó vagy tiszteoletben tartani az Ő vallását, és Ő is tiszteleben tartja a tiédet, akkor élhettek boldogan. de hogy szex csak AMEN után lesz, az is tuti! Egyébként meg a jehova tanúja nő az IGAZI NŐ! Szoknyában jár, tiszteli a férjét, tisztelettel és szeretettel neveli gyermekeit, satöbbi....

Te döntésed! DE: el kell foganod ŐT úgy, ahogyan van! Ez van!

2009. máj. 10. 15:29
 25/73 anonim ***** válasza:
73%

A másik.. jehova nőnek gyereke eleve halálra van ítélve.

Gyógyszer nem, műtét nem, vérátömlesztés nem, inkább haljon meg... ha baleseted lenne és csak az ő vére lenne jó neked ott hagyna megdögleni ahol vagy... az pedig hogy nem kezd el téríteni kizárt dolog. Én magam érdekes egyéniség vagyok, lánc bakancs koponya szép zöld haj stb... de mégis leállítottak az utcán.. Tehát kizárt hogy nem mossa ki az agyad.

Előző voltam.

2009. máj. 10. 15:29
 26/73 anonim ***** válasza:
35%
Melyik pápa húny szemet a melegek "házassága" felett, te nagyonokos?!
2009. máj. 10. 15:30
 27/73 anonim ***** válasza:
70%

NE!!!

Főleg, ha szerelmes vagy - úgy térítenek majd el, hogy először észre se veszed.

Aztán majd megnyugtatod magad, hogy még csak kicsit tértél el.

Aztán az lesz, hogy nem is olyan rossz ez a vallás, és csodálod benne azt, hogy...

Azán majd az lesz, hogy a lány válaszút elé állít: egyedül, vagy vele ÉS a szektával?

Jobb, ha nem is beszélsz velük: ott vannak olyanok is, akik igazán profik az agymosásban.

És különösen nagyon ajánlom, hogy szerelmesen a közelükbe ne menjél!

2009. máj. 10. 15:30
 28/73 anonim ***** válasza:
88%
A mi családunkban is van Jehova vallású /férjem felnőtt lánya, a férje és három kislánya/, elég közeliek, de mi is /többször/ elhatárolódtunk tőlük. Egyetlen rendezvényükön se voltunk ott, pedig kapjuk a meghívókat /nem mondanak le a megtérítésükről.../ Ezzel csak arra akarok utalni, hogy valóban rendkívül erőszakosak. A három éltvidám kislány is alig várja már a végitéletet. Egyet biztosan tudok: ők csakis Jehova tanuival fognak házasságot kötni, senki mással. Tehát vagy beolvadsz, vagy NINCS esélyed a lánynál.
2009. máj. 10. 15:32
 29/73 anonim ***** válasza:
100%

Igaz!

A végtelen nyugalom meglehet bármelyik mélyen hívő lány szemében is, aki nem teljesen embertelen, kiforgatott tanokban hisz! Remélem találsz ilyen lányt!

2009. máj. 10. 15:34
 30/73 anonim ***** válasza:
74%
hogy melyik Pápa: Te kisokos! Elton John nem megházasodott? Ébredj már fel ember! Mi ez, kvízműsor? Te nem ebben a korban élsz?
2009. máj. 10. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!