Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerelmesedtem egy Jehova tanúja lányba. Érdemes kezdenem vele?
ez az egész az agymosásról szól, én azt mondom kerüld inkább a csajt is, meg ezt az egészet is, úgy ahogy van.
elgondolkodtató, hogy vajon milyen ember az/mennyire buta, vagy naiv, aki vakon hisz ebben az egészben, annyit mondhatok, hogy ez -->"én meg ugyebár szeretnék ezen kívül maradni" - nem fog sikerülni. kimossák az agyad, és ez nem vicc
Ha még szerelmes is leszel belé, totál könnyen beszippanthatnak!
Ha már találkozni akarsz vele, miért pont a közösségükbe mennél?! Találkozzatok pl. egy parkban.
De szerintem ha nem leszel jehovás, a csaj nem fogja akarni dolgot.
Hát, figyu! Nekem sok Jehova tanúja ismerősöm van. Maga az elgondolás nem butaság amit csinálnak, a kérdés, hogy a Te életstílusodba belefér-e. Nekem nem fért bele az időmbe amit bele kéne tenni időben és energiában.
A lány ha komolyan gondolja az odatartozást, vagy felejtsd el, vagy nézz bele komolyan a dologba, tényleg nem hülyeség amit művelnek, abszolút elfogadható, ha van rá időd! (Nekem az összes vallási baromság közül még ez volt a legszimpibb, de én nem bírok elmászkálni). DE: ha bevállalod azt a dolgot, arra is számíts, kettesben nem találkozhattok, és házasságkötés előtt nuku punci!
Ez van!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Különben mindig is érdekelt, ki hogy fogja fel Istent és a világ egyéb történéseit. De szerencsére már elég nagy vagyok, és a saját meggyőződésem is elég erős ahhoz, hogy tudjam, honnan mikor kell lelépni, és ne legyen olyan könnyű kimosni az én agyamat.
Másrészt meg már volt vallásos barátnőm, igaz, református, de szintén nagyon keményen tartotta a szabályokat. De úgy érzem, mellette már megtanultam, hogy ha az ember elfogadja a másik vallását, akkor amaz is többet enged belőle. És megtanultam azt is, hogy lehet valakivel úgy együtt lenni, hogy bizonyos dolgokban más a meggyőződésünk, de elfogadjuk egymáséit. Vajon erre ez a Jehova tanúja lány is képes lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!