Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 20 évvel fiatalabb a férfi akibe örülten beleszerelmesedtem, engem ő észresem vesz, hogy feledjem el?
Gondolj arra, hogy akár a fiad is lehetne. Képzeld el magad, ahogy a fiaddal dugsz.
Hála az égnek, hogy nem vesz észre. Én 20 éves vagyok, de ha megtudnám, hogy egy 40 éves trampli rám van kattanva kiakadnék...az undortól. Örülj neki, hogy nem vonzódik hozzád, megvan rá az esély, hogy nincsenek olyan beteges hajlamai, mint neked.
Nekem akkor is beteges, undorító. Nem egymáshoz valók sem testileg, sem szellemileg. Más generációk. A nő már vén trotty lesz, mire a pasi még csak elkezd férfiasodni, közeledni a 30 éves kor felé.
Ugyanígy fordítva is. Igen, a lélek nem öregszik. (max leépül szellemileg :D) Egy bizonyos kor után iszonyat gáz az egész. Pl. a pasi mire 40 éves lesz, lenne egy 60 éves "barátnője". Meg az ilyen nő, hogy szül majd a férfinek, hogyha együtt maradnak? 50 éves korában elkezdik tervezni a babát? Jézusom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!