Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerelmesedtem egy Jehova tanúja lányba. Érdemes kezdenem vele?
Azért nem kéne ennyire leszólni Jehova Tanúit. Én ismertek néhányat és nem olyanok mint amilyennek leírtátok őket. Nem értek egyet a hittételeikkel meg az életvitelükkel, de nem is mondom el őket midennek. Lehet, hogy az a lány, kedves Kérdező, tök kedves meg aranyos. Legalább megpróbálhanád. Nem kell rögtön neked is Tanúnak lenne. Szerintem tiszteletben fogja tartani a Te meggyőődésedet. Ha meg mégsem, akkor nem nyert. De te legalább megpróbáltad.
Itt van egy kis háttérinfó J.T.-ról: [link]
(első voltam)
"Vajon erre ez a Jehova tanúja lány is képes lenne?"
Na ez az amiben én nem hiszek!
Aztán ha baba lesz, és ne adj Isten vérre lesz szüksége, akkor majd vársz, míg meg nem érkezik az alternatív segítség...
Hmmm.... a "keresztények" hány embert is mészároltak le anno isten nevében anno? Amikor a papok megáldották a háborúban a fegyvereket, hogy az "ellenség"et (embereket, családapákat) lemészárolják, az mennyire volt keresztény, mi meg városnézéskor hasraesünk ha templomot nézünk, mert húdeszép? tele van képekkel meg szobrokkal? mit is mondott Isten? Ne készíts festményeket és faragott szobrokat és ne azokhoz imádkozz, ahha! Menjél már be egy katolikus temploba! mit látsz?
Jehova tanúi egy embert sem öltek le a "megtérítés" érdekében!
gondolkodj, ember!
satöbbi....
Anyám egyszer beengedte őket..
de mikor örömujjongva vették tudomásul hogy van két halott nővérem, és hogy az milyen jó már ki lettek baszva. Szektásokkal ne kezdj.
Mbi
Anyám!!!
Ilyet még nem is hallottam!
Bocs, hogy megkérdem, de minek örültek annyira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!