Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érti a nőket? :D
Van valami mondás, ami arról szól, hogy ha minden embernek meg akarnánk érteni a gondolkodását és ebből adódó tetteiket, akkor megbolondulnánk. :)
Amúgy gyakran én sem értem őket, viszont szerintem túl van misztikálva a női logika. Ők is érző lények, ahogy köztünk is, úgy köztük is akadnak kétszínű, önző, szemét egyedek. Sokszor csak egy kis empátia kéne, hogy megértsük őket (és fordítva is).
20/F
Egyszerűek, amit mondanak annak az ellentettjét gondolják.
:D
Például, ha egy lány azt mondja, hogy ő neki a kedves, aranyos, alacsony fiúk tetszenek valójában a bunkó, vadállat, agyilag zokni benga kigyúrt állatok az esetei.
Figyeljétek meg, így működnek!!
én fiú vagyok és röhögök rajtatok :)
Egy nőt sosem lehet teljesen "kiismerni" Van egy aranyszabály, hogy minden nőt csak annyira lehet megismerni amennyire ő hagyja. Innentől kezdve teljesen tipusfüggö, hogy melyiknél kell fordíva érteni vagy kinél kell szószerin meg minden ilyen baromság...
Én egyszer hittem azt h kiismertem a barátnőmet utána egy honapig fasirtba voltunk azóta nem is próbálom meg kiismerni. Majd ö elmondja amit szeretne h tudjak róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!