Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hányszor szoktatok bepróbálkozni annál a lánynál, aki egyszer elutasít titeket? Megpróbáljátok mégegyszer vagy feladjátok elsőre?
Figyelt kérdés
Lányok ti ehhez hogy viszonyultok? Nyomulásnak veszitek, vagy szeretitek ha addig tepernek értetek, még meg nem szereznek akkor is ha nem igazán jön be a pasas.2011. nov. 7. 17:24
51/53 anonim válasza:
bocs ez nrkrm rzt nrm ez akarna lenni nekem ezt nem mondta de
52/53 asdface válasza:
Engem is sokszor utasítottak már vissza és általában elsőre én se szokta foglalkozni velük tovább, de ha újra látom és látom a szemében az érdeklődést, akkor már nem lesz meglepetés a visszautasítás és egy mosollyal letdom az egészet. :D
A szórakozó helyeken valahogy nem megy az ismerkedés nekem, csak a sokszor látott arcokkal vagy a közös ismerősökkel vagyok el.
Sokkal könnyebben megy a dolog, ha történik valami, amivel el tudom indítani a beszélgetést.
A pénzes dologról az a véleményem, hogy szerintem nem a pénzüket szeretik a lányok, hanem azt, hogy izgalmasak, mindig csinálnak vmit.
Persze ezt vissza lehet vezetni a pénzre, hogy nekik telik minden izgalmas dologra.
23/f
53/53 anonim válasza:
Végtelen sokszor!
És nagyon sokszor össze is jött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!