Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme bepróbálkozni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, reggelente egy busszal járunk suliba, én mindig bámulom, de ő nem nagyon vesz észre engem, vagy csak nagy ritkán. És szerintem én egyáltalán nem érdeklem őt, mert ha érdekelném, akkor mellém ülne vagy megszólítana vagy bármi. Nem?2011. szept. 26. 14:39
1/7 anonim válasza:
Nem is értem miért várod, h ő kezdeményezzen, miért nem te ülsz le inkább mellé! :) Sok lány nem próbálkozik, már csak azért se, mert az a fiúk "feladata".
2/7 anonim válasza:
Az h nem ül le melléd, meg nem szólít meg az nem azt jelenti h nem jössz be neki, de hogyha rádse néz, meg észre se vesz, az már jah...
3/7 anonim válasza:
ha eddig nem figyelt még fel rád, majd fel fog ha kezdeményezel! Hajrá, csak kedvesen lovagiasan, attól elolvadnak a lányok és máris meghódítod őket! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem várom, hogy ő kezdeményezzen (bár jó lenne), de legalább valahogy érzékeltethetné velem, hogy nem vagyok közömbös neki.
Tudom, hogy kezdeményeznem kellene, csak azt nem tudom, hogy hogyan és mikor. Buszon állandóan a barátnőivel van, úgy meg nem akarom megszólítani. Meg egyáltalán mit mondjak neki?
2011. szept. 26. 15:04
5/7 Szőkevagyok,nemhülye válasza:
Kérdezd meg tőle mennyi az idő, aztán ha megmondta kérdezd meg tőle melyik iskolába jár, mit tanul stb...
6/7 A kérdező kommentje:
Órával a kezemen, telefonnal a kezemben? Vicces lenne...meg gyenge is.
2011. szept. 26. 16:01
7/7 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva: Nem, nincs értelme, mert még kisfiú vagy, azokat meg nem szeretik a nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!