Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme elkezdeni a netes ismerkedést?
Van értelme!Nagyon sok jó hosszú távú kapcsolat alakult ki így sok embernek.Többek között nekem is..és sok embert ismerek akik így jöttek össze és évek óta együtt vannak.
Azért vigyázni is kell mert sok a szélhámos,de egy idő után le lehet szűrni hogy ki gondolja komolyan.Nekem szerencsére csak pozitív tapasztalatom van..
Köszönöm a válaszokat mentek a pozitív jelet.
10:56-os ennek örülök , hogy ezt hallom ! Köszönöm tanácsod igyekszem szűrni majd a szélhámosokat.
10:57-es igen erre gondoltam, én is , hogy pár nap után ha ,,bejövünk,, egymásnak akkor találkozhatunk is . Igazad van . Van erre egy jó mondás : Aki mer az nyer ! :)
11:02-es fején találtad a szöget. Nem vagyok az a nyámnyila alak nem esnék kétségbe majd elhajtom .
11:09-es Nem sokat árultál el magadról, hogy lány ,vagy te is fiú vagy aki a neten ismerkedne. Hát most kiderül majd kivel hoz össze a sors.
Én sokszor voltam már fent több társkeresőn is.
Vegyesek a tapasztalataim.
Volt több barátnőm is netről (komoly kapcsolatok is), de mostanra már ráuntam az effajta keresgélésre. Általában az volt a tapasztalat, hogy megírsz egy csomó levelet és alig néhányra válaszolnak, még akkor is, ha normális leveleket írsz (kb. 10 levélből 2-3-ra, ha jön válasz, ami persze nem mindig pozitív persze) és ez gy idő után elég frusztráló tud lenni, hogy megfogalmazol mindenkinek egy személyes levelet, nem csak egy sablon, amiben átírod a nevet. Szóval ezt meg kell szokni. Aztán elkezdtek beszélgetni, szimpatikusnak tűnni, aztán élőben derül ki úgyis, hogy minden stimmel-e vagy nem, hogy személyesen is bejön-e, hiába mutatott képeket, azért élőben sok minden számít. Igaz viszont, hogy egyszerű esténként átlapozni pár profilt, aki tetszik, annak levelet írni, de azért jobb szerintem inkább élőben ismerkedni.
Szóval ha a kettő közül kéne választani, akkor inkább élőben.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!