Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves leszek mindjárt szerintetek korai lenne elkezdeni csajozni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 01:22
2/11 anonim válasza:
Hát sztem korai, mert a tini ribik 70%-nak úgyis a 20 év feletti csávók jönnek be :(
3/11 anonim válasza:
Kezd el, nehogy szűz maradj 21 évesen is, mint én!
Komolyan mondom.
Már bánom, hogy annak idején nem tapiztam a csajokat, kár volt udvariasnak, rendes fiúkának lennem. Akkor már rég szexeltem volna és nem lennék ilyen feszült, amiért még szűz vagyok.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom Lelkiismered, de nekem a tinicsajoknál sem volt különösebb sikerem, igaz, ilyen beképzelt, buta libák nem is az eseteim. Aki rendesebb lány, az meg sajnos nem volt vonzó a számomra. :(
5/11 anonim válasza:
Sosem korai, csak ne arra menj, hogy felpróbáld a csajokat és cserélgesd, ráérsz még, 16-17 éves korodban elkezded bő jó. Egy szép korodbeli leányzó hozzá tud szoktatni, hogy hogy kell egy lánnyal viselkedni, hogyha szándékaid vannak vele, ami igen előnyös tud lenni.
6/11 Jószándékú válasza:
14 évesen inkább aludnod kellene ilyenkor.
Amúgy meg nem vagy lemaradva semmiről.
De ha az éjszakáid a neten töltöd, akkor nem lesz nagy előrelépés az ügyben.
7/11 anonim válasza:
Te jó ég, hova szaladt el a világ? Régen kiközösítették aki 18 alatt közösült. Most meg egy ember azon fantáziál 14 évesen ßasszon egy jót? Fel se fognád mi történik veled, ez a legrosszabb ötlet, a lelki világod szétesne, még ha a tested kész rá(amira nem sok esély van) a szellemed biztos nincs még ha azt hiszed se, de ne halgass a bölcsebbre, majd te fogsz pórúl járni, meglátod ne félj!
8/11 A kérdező kommentje:
nem szeretném azt csinalni!!mert ahoz még kicsi vagyok de szerintem a csajozáhsoz nem!
2011. aug. 15. 11:05
9/11 anonim válasza:
Manapság már a 12 éves fiúk is csajoznak. Pl. nálam úgy volt, h össze akart velem jönni, meg bókolgatott egy csomót egy 12 éves fiú... a suliban persze..
De szerintem 14 évesen már lehet csajozni.. :D, sokak már 13-14 éves korban elkezdik...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!