Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban normális elkezdeni randizni?
hát 16+ mondanék a lányomnak ha megkérdezné.
fiúnak 14+
randizni vagy szexelni?Mire gondoltál pontosan?
Randizni én a 14 évet tartom ideálisnak, sétálgatás, fagyi.de a szexet 16.
Nálunk az osztályban már javában randizgatnak.
13/f
hát amikor elengedik otthonrol :S. én 20 évesen voltam életemben először randin. hát szivás. olyan 16 körül lenne talán normális. randizni, nem szexelni...
moszuke temeg hogyan gondolod hogy a fiu 14 a lány 16? akk a fiuk 14 évesen 16 éves lányokkal randiznának? olyan ugy sincs, főleg ilyen fiatalon. ha 16 alatt nem randiznának a lányok, akk a fiuknak hiába engeded meg, nincs kivel találkozniuk. vagy csak a te lányod ne randizzon 16 ig? a fiad hadd tolja már 14 évesen, a másik apukák nem számitanak? mintha az ő lányuk nem lenne ugyanakkora érték akit nemszeretnének idejekorán fiúk ölében találni... kicsit érdekes felfogás...
Abban hogy két ember találkozik nincs semmi. Én 13-14 éves koromban találkoztam egy fiúval amit "randinak" hívok. Nem történt semmi még csak a kezem se fogta meg :D Picik voltunk még... Később már csak 16 éves koromban volt akkor történt az első csók is :)))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!