Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megéri bepróbálkozni?
Tudom, hogy sok hasonló kérdés van, mégis más ez.
Kb. 1.5 éve szakított a barátnőm velem (Kata), de nem ment rá a barátságunkra, azóta is nagyon jóban vagyunk, elég sok mindent megtudunk beszélni, ill. a legutóbbi barátnőmmel(Kriszti) is ő segített összejönni. Vele szakítottam kb 1 hónapja (megromlott a kapcsolat 4 hónap után...), erről is elég sokat beszéltünk, mind végig mellettem állt, hogy nem én tehetek arról, hogy annyi a kapcsolatnak. Viszont a probléma ott van, hogy nem igen felejtettem el Katit, mindig ott volt bennem egy "azért még mindig kedvelem" érzés, pedig még pasija is van (aki egyébként ám jó haverom, 1 éve vannak együtt), és úgy érzem, hogy most felszínre tört bennem a "kell nekem ő".
Nem mondanám, hogy közömbös vagyok neki, de azt se, hogy lenne nála esélyem. Fontos számára a külső, a téren meg elég "szarul állok", viszont az egyéniségem - úgy érzem - bejön neki, egyszer még azt is mondta, hogy "titeket összekéne gyúrni, és lenne egy helyes, okos pasim".
Gondolkodtam, hogy csak valamit kéne kezdenem ezzel, és "találtam" egy kis kaput, amivel esetleg betudnék próbálkozni. Egyszer mondta, hogy úgy van vele, hogy 1-2 év után kicsit monoton lehet a kapcsolat, és vágyna valami másra, valami izgalomra, ami akár ilyen 1-éjszakás-kaland lehetne pl. Kérdés, hogy ha kicsit rágyúrnék, és eljönne számára ez a "monoton már" pillanat, megkockáztassam-e akár vele, akár a haverommal (is) a barátságot, vagy ennyit nem ér a dolog?
(Mellékesen megjegyzem, szakításunk után 1-2 hónappal később is volt egy próbálkozásom, hogy "mi lenne, ha", és ezt is "jól fogadta", nem akadt ki, mondta, h nem, és kész, nem változott a barátságunk azóta se.)
A hosszú szövegért előre is bocsánat, remélem lesz valaki, aki végigolvassa, és mondd valami okosat :D.
Hali
Én azt tanácsolom ,hogy felejtsd el.Az a lány akinek a külső számít az mehet ahova akar majd ha kismilliószór átvágják a "szépfiúk" akkor rájön ,hogy nem is az kell neki.
Különben is van neki kapcsolata és nem szabad rombolni.Ez a kell nekem érzés meg olyan ,hogy jön és megy.Szerintem inkább tarts meg 1 barátot minthogy lecseréled barátnőre amit lehet ,hogy elveszítesz 1 hónap múlva.
Mellékesen megjegyzem hallgass a szívedre! Ne hallgass másra mi max tanácsokat adhatunk.
Pl unokatesóm is így volt:összejött barátnőjével 2 év járás után szakított vele fél év szünetük volt mind a kettőnek volt másik utána pedig ismét összehozta őket a sors majd azóta is együtt vannak 5 éve összeköltöztek és élettársí viszonyban éldegélnek.
Sok szerencsét kívánok!
Ne érts félre, nem a "szépfiúk" kellenek neki, tehát egy bunkó **** nézhet ki akárhogy, nem érdekelné. Csak mondjuk, hogy mérvadóbb a külső számára. És hát igen, nem akarom elveszíteni, mint barátot, és kapcsolatromboló se akarok lenni...Ám meg ink. hallgatok a józan eszemre, az mond NEM-t, a szívem igen-t mondana, épp ez zavar, hogy az érzés ellen nem tudok mit tenni, ha elfog a "bárcsak itt lenne" érzés, akkor elfog :/. Az eszem azt mondja, hogy örülj, hogy van egy qrva jó lány-barátod, de a "szívem meg többet akarna"...
Az 1 éjszakás dologra meg: nem is feltétlen arra gondoltam, hogy "nah akkor mindent bele...", hanem hogy akkor jelzem neki, hogy mi van aztán "lesz, ami lesz" (mondhatni kihasználom, hogy "sebezhetőbb"...)
Én úgy érzem hogy kb 14-17 év között lehetsz, úgyhogy ezt figyelembevéve válaszolok: Ne próbálkozz a csajnál 2 okból: 1. A tini csajok mindig... MINDIG a külsőségekre mennek, ha megengedhetik maguknak (ha nem, az megint egy más tészta) és mindig a jobb pasit választják.
2. Valószínüleg 2-3 év múlva azt se fogod tudni ki ez a csaj, viszont a legjobb férfi barátságok általánosban-gimiben kötődnek... ne áldozd be erre a haverodat.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!