Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri még harcolni érte?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri még harcolni érte?!

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel több, mint 4hónapja vagyok együtt...

Mi ez idő alatt kb. 4* szakítottunk, de max. 1napig tartott a külön lét..mindig megtudtuk beszélni a dolgokat. A szakítások kiváltó okai , hogy én nehezen tudok nemet mondani a bulizásra, mivel én előtte heti 3* buliztam, de mégis visszatudtam fogni magam mellette.. tudtunk komprumisszumot kötni, hogy külön nem bulizunk, csak együtt..és ez nagyon is működött, de a haveri kocsmázást egyszeruen nem tudtam feladni, de ezeket se mindennap kell elképzelni, hanem 1-2hetente 1*... most ott járunk, hogy lassan 1hete külön vagyunk...mert elmentem egy "haveri piálásra" . Nekem nagy a büszkeségem, és makacs is vagyok... és sajna nem vagyok az a "futok" a lány után, csak már akkor, ha nagyon nagyon érzem a végét...és most jött el az, h harcolnék érte, de nem nagyon érzem, hogy már lenne értelme..úgy beszél velem, mint 1 haverjával , de még mindig mondja h "Szeretlek" hiányzol.. stb, és én is neki... nem tudom már mit tegyek, mindenki lebeszél róla...de én érzem h még mindig van jövője a kapcsolatunknak, de ahhoz fel kell adni , hogy a haverokkal elmegyek sörözni esténként, a bulit pedig végleg..de már ez sem érdekel, mindennél fontosabb Ő! F24 (A lány 20)

2011. szept. 22. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 20 évesen szakít veled hetente a helyett, hogy megbeszélné előbb értelmesen azt, hogy mi a baja, akkor ott már gond van! Te állításod szerint vissza fogtad magad, akkor nem értem.... Ezek szerint nem illetek össze, ő azt igényelné hogy mindig vele legyél Te viszont mennél... Neki nincsenek barátai akikkel eljár, hogy ennyire magához akar láncolni?
2011. szept. 22. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó megoldás pedig az lehet, ha mégis vele akarnál lenni, hogy hetente 2 napot megbeszéltek, hogy akkor mind 2 külön a barátaitokkal lesztek! Persze az egyértelmű hogy ha az embernek párja van nem megy minden nap kocsmázni, bulizni de azért durva hogy hetente 2 napot sem mehetsz el...
2011. szept. 22. 13:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Együtt buliztunk, jó volt..de már 1ütt se, és külön se akar bulizni..azt akarja, hogy végleg adjam fel a bulizást, piálást...és megtenném érte, de félek feladni önmagam... mi lesz a következő? hordjak bugyit?
2011. szept. 22. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem értek egyet azzal, hogy bármelyik félnek fel kellene adnia bármit egy kapcsolatban (visszafogni, kompromisszumra jutni persze más, azt mindig kell). Ha ráadásul simán szakít ezért, ahelyett, hogy megbeszélné, akkor meg pláne nagyon gáz. Bocs, de szerintem jobban jársz, ha keresel mást...
2011. szept. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!