Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri harcolni? Vagy jobb, ha hagyjuk egymást örökre?
Mintha magamról olvasnék! Az én kapcsolatom is így fulladt be. Az eleje rózsaszín buborék, utána jöttek a civakodások, majd a viták, majd a veszekedések. Mindig apró dolgok: nem értél haza időben, miért nem szóltál, miért nem írtál sms-t, miért nem mondtad, hogy szeretlek... Amivel csak elszívta(a párom) az energiáimat, egy idő után elegem lett a dologból, és visszavágtam neki, amiből persze mindig én jöttem ki szarul. A lényeg, hogy szakítottam vele egy évvel ezelőtt, most meg újra összejöttünk. Egy év alatt hihetetlen mennyit változik az ember felfogása! Annyira másképp áll a dolgokhoz. Ja, és anno mi is 24-ből 25 órát együtt voltunk, mostanság(ami JÓ!) napi szinten 30 percet töltünk együtt, megbeszéljük a dolgainkat, mesélünk egy kicsit egymásnak, és ezt a fél órát sem filmezéssel, vagy ágyban dögölve, hanem sétálva, esetleg egy padon ülve, fagyizva töltjük. Persze vannak napok amikor több időt töltünk egymással, sőt olyan is, hogy kimarad 1,2,3 nap, de mindez nem baj, hiszen annál jobban várod a találkozót, és annál jobban figyelsz a másikra.
Az én tanácsaim azok lennének:
-próbáld meg kideríteni TÉNYLEG szeret-e
-mérsékeljétek az együttlétek idejét
-csináljatok közös programokat
-hagyjatok ki egy-két napot(ne találkozzatok)
-csavarogjatok
-a viták elkerülésére pedig próbálj meg nem visszaszólni, hallgasd végig türelmesen, majd higgadtan magyarázd el neki az álláspontod... hátha ráébred, hogy fölösleges a veszekedés
-ha igaza van, mondd meg neki! ne feleselj, annál rosszabb ha túl büszke
Sok sikert! :)
Köszi! :) az a baj, hogy főleg én csattantam fel mindig, nem vok vmi türelmes ember...és most meg változott a dolog, fordítva van mostmár minden...:S amúgy már kihagyunk 1-1 napokat, és mondja, h belátja, h jobb, mert hiányzok neki, de ettől még a viták nem csökkentek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő nem jön ide, mert volt 1 durvább balhé a családom és közte, de mondta anyukám, h szivesen látja itt, csak nem annyit, mint anno, hogy folyamatosan 4napig. És ez nekem is rossz, mert szeretném ha itt is tudnánk lenni, és mondta, h ő még nem érzi, h kitudna jönni hozzám...és ez annyira rosszul esik. Valahol megértem, de kicsit szar, h mindig én megyek hozzá, ahol 1 idegennel kell még osztozni is, mert lakótársa van...
És hogyan deríthetném ki, hogy tényleg szeret e? egyszer elhagytam, akkor visszaszerzett úgymond, a csillagokat is lehozta, de mégse lett tartós a dolog. amúgy 1 cseppet sem hibáztatom, tudom, h velem iszonyat nehéz együtt lenni..szóval lehet sokkal inkább hibás vok, h ilyen lett velem, de nemtom :S és ez a rossz :S jó lenne a jövőbe látni, h megéri e harcolni, v semmi értelme...amúgy a jövőt velem tervezi, szokta mesélgetni, h mit h gondol majd velem :)
/bocsi a rövidítésekért, tudom h vkit zavar../
Hány évesek vagytok?
Én is az egyik kapcsolatomból tudok tapasztalatot meriteni.
Mi a volt barátommal nagyon szerettük egymást.Állandóan veszekedtünk minden hülyeségen. Ha visszagondolok már nem is tudom,hogy miken annyira jelentéktelenek voltak. Mindig megpróbáltuk megbeszélni és szabályokat állitani,hogy ne vesszünk össze-nem ment. Folyton besértődtünk és én átültem a fotelbe és nem szóltunk egymáshoz. Egy idő után : 2 és fél év! után szakitottunk a sok veszekedés miatt. Mostmár mindketten tudjuk,hogy az miatt vesztünk össze,mert gyerekek voltunk (mindkettőnknek első kapcsolat) és nem tudtuk hogy kell viselkedni egy kapcsolatban.Bár azért arra is rájöttem,hogy azzal veszekszek fdolyton akit nagyon szeretek. Meghát igazából sajnos neki nincs a legjobb természete-mostmár ezt is tudom.
Sajnos szerintem egyikőtök sem fog megváltozni és ha ez igy megy tovább felemészti a kapcsoltaot ez,mert mindketőtök olyan kapcsolatot szeretne ahol nem ez megy...
Én találtam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!