Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes harcolni erte? Megeri sirjak minden egyes nap erte?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel eddig nagyon jol megertettuk egymast de ma eleg furcsa volt,taliztam vele es mondta h besz kesobb,hat beszeltunk is es osszevesztunk kicsit es mondtam neki hogy ha akarja legyen vele(nem komolyan gondoltam hanem mert haragudtam ra`mert mar reg besz vele)es azt mondta ra`hogy jo es letette a telefont.es irtam neki egy sms`t hogy en nem igy akarom es azr irta ra`vissza hogy maradjunk baratok.DE EN SZERETEM.s felek megmondani neki:(2009. aug. 12. 23:53
2/8 anonim válasza:
Nem akarlak bántani,de könnyebb lenne rájönni,hogy mi történt,ha minden szót rendesen kiírsz. "mondtam neki hogy ha akarja legyen vele" Ezt például annak akartad írni,hogy legyen vége vagy legyen vele,egy másik lánnyal? Nagyon nem mindegy,hogy van-e harmadik a képben.Azt is jó lenne,legalább nagyjából tudni,hogy min vesztetek össze.Mert ha jogosan akadtál ki,akkor ne te kuncsorogd vissza magad.Az pedig lehet felindultságból is,hogy azt mondta legyetek barátok,de lehet,hogy már csak erre a vitára várt,hogy szakítani tudjon.Kicsit bonyolúlt a dolog.
3/8 A kérdező kommentje:
....legyeb vege.bocs a helyesirasert.osszevagyok zavarodva
2009. aug. 12. 23:59
4/8 A kérdező kommentje:
hat azon hogy megtudta egy olyan szemely h beszelunk/kavarunk aki nem kellett volna.vagyis igy vettem ki a szavabol
2009. aug. 13. 00:00
5/8 anonim válasza:
Ez a valaki véletlenül nem az ő egyik exe? Vagy csak egy lány a környezetében?
6/8 anonim válasza:
HAgyjd őt ne sirj senki hülyefiáért sem én azt mondom
8/8 anonim válasza:
nem szeret! hidd el, különben nyomulna ezerrel!
Hagyd és ne sírj miatta:-)))
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!