Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-22 évesen két év együttjárás után, ha ezer sebből vérzik a kapcsolat érdemes érte harcolni vagy kezdjünk mindketten tiszta lappal?
Megcsaláson kívül szinte minden volt, testi lelki bántalmazás, hisztik, cserbenhagyás fontos kérdésekben.
Párterápia kéne, pszichológus körülbelül, hogy rendbejöjjön. Abban sem vagyok biztos, hogy szeretem-e(szerelmes már tuti nem vagyok), valószínű csak az egyedülléttől félek. Érdemes harcolni vagy még fiatalok vagyunk? Mert ha már 20 éves házasok lennénk, 5 gyerekkel talán nem kéne feladni, de így...
egyértelműen véget kell ennek vetni
két fő ok:
nem vagy szerelmes
testi bántalmazás
többi már csak "hab a tortán"
fiatal vagy,találsz mást,jobbat...
22/L
Két éved ráment az életedből. Ennél többet ne pocsékolj rá. Hidd el, vannak nála sokkal értékesebb, rendesebb, normálisabb férfiak is. 22 évesen még nem vagy öreg, messze nem vagy öreg egy új kapcsolathoz, hogy újrakezdd.
Ha testi bántalmazás is volt, akkor én egyetlen percig semgondolkodnék ebben a kapcsolatban. Akkor se, ha házasok lennénk, öt gyerekkel. Ilyen kapcsolatban akarsz élni, ilyen kapcsolatba akarsz gyerekeket szülni, hogy egy megbízhatatlan, agresszív apa nevelje fel őket? Örülj, hogy esküvő és gyerek előtt megszabadulsz tőle.
Túl fiatal vagy, ne agyalj ilyeneken. kezdj új életet! Nem éri meg szenvedni, mikor ezer új lehetőség vár még rád. Az utolsó mondatodban az igazság!
Én is így gondolkozom, hogy nem éri meg tovább szenvedni, pedig 7 év után, kisbabával már nehezebb. De még csak 26 vagyok, van időm megtalálni azt aki mellett boldog lehetek. erre gondolj, hogy neked legalább ezek nincsenek! :)
Fel a fejjel!
én 3,5 éves kapcsolatot hagytam ott(igaz "csak" 19 voltam :) ), pedig nem volt bántalmazás meg ilyesmi, csak nem működött és már nem voltam boldog vele.
Egyáltalán nem bántam meg sőt,azóta vőlegényem van, 2 éve vagyok vele és nagyon boldogok vagyunk.
Ha már érzed hogy nem megy a dolog,kár erőltetni. Ne bántsátok tovább egymást.
Te már döntöttél, csak megerősítést vársz.
Válaszolj erre a kérdésre: Kívánod-e, akarod-e ezzel az emberrel eltölteni életed hátralévő részét? A válaszod alapján cselekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!