Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21-22 évesen két év együttjárá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21-22 évesen két év együttjárás után, ha ezer sebből vérzik a kapcsolat érdemes érte harcolni vagy kezdjünk mindketten tiszta lappal?

Figyelt kérdés

Megcsaláson kívül szinte minden volt, testi lelki bántalmazás, hisztik, cserbenhagyás fontos kérdésekben.

Párterápia kéne, pszichológus körülbelül, hogy rendbejöjjön. Abban sem vagyok biztos, hogy szeretem-e(szerelmes már tuti nem vagyok), valószínű csak az egyedülléttől félek. Érdemes harcolni vagy még fiatalok vagyunk? Mert ha már 20 éves házasok lennénk, 5 gyerekkel talán nem kéne feladni, de így...

2009. nov. 13. 14:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha még szerelmes sem vagy, miért érné meg vele maradni?
2010. szept. 4. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!