Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes harcolni egy olyan szerelemért, ami teljesen kilátástalannak tűnik?
Figyelt kérdés
plátói szerelemről van szó. a srác csak használt, de én teljesen oda vagyok érte, pedig az elején megmondta, h nála nem pálya a kapcsolatosdi. viszont látom, h szeretethiánya van és örülne, ha lenne mellette vki, csak kifelé keménynek mutatja magát.2010. jan. 20. 21:22
1/22 anonim válasza:
Nem érdemes harcolni mert csak mennek a hónapok és az évek a nagy semmivel.
2/22 A kérdező kommentje:
próbáltam nem szeretni, de csak magamat és őt csaptam be.
2010. jan. 20. 21:28
4/22 A kérdező kommentje:
még nem, de nagyon szeretném. azt sem tudom, h hogyan, tartok tőle kicsit :(
2010. jan. 20. 21:37
5/22 A kérdező kommentje:
azért kérdezem, h érdemes-e neki megmondani. vagy csak megalázom magam. de nem bírom ezt a terhet :(
2010. jan. 20. 21:40
6/22 anonim válasza:
Muszáj elmondani neki mit érzel. Értékelni fogja, hogy őszinte vagy. Remélem.
7/22 A kérdező kommentje:
az a baj, h tényleg olyan kőszívű, sőt még agresszív is :(
oda akartam menni hozzá, h beszéljek vele, de nagyon megijedtem.
2010. jan. 20. 21:47
8/22 anonim válasza:
Akkor ezek szerint sosem vagytok kettesben.
Akkor el kell felejteni sajnos.
9/22 A kérdező kommentje:
szoktunk kettesben lenni, csak mindig húzza a száját, ha komoly beszélgetésre kerítek sort. néha egész nyugodt közben, néha meg olyan dolgokat mond, amik nekem nagy fájdalmat okoznak, de ha visszakérdezek nem tud egy észérvet felállítani.
2010. jan. 20. 21:52
10/22 anonim válasza:
Talán tényleg jól érzed, kifelé keménynek mutatja magát. Idő míg megbízik valaki valaki másban, de úgy segíthetsz, ha mellette maradsz, soha nem csapod be, nem csalod meg, meghallgatod, ha el akr mondani valamit, nem ítéled őt el, de tudsz jó tanácsokat adni, vagy átölelni, amikor szüksége van rád. Mindenekelőtt légy nagyon őszinte vele, éreztesd, hogy te nem használod őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!