Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes harcolni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes harcolni egy olyan szerelemért, ami teljesen kilátástalannak tűnik?

Figyelt kérdés
plátói szerelemről van szó. a srác csak használt, de én teljesen oda vagyok érte, pedig az elején megmondta, h nála nem pálya a kapcsolatosdi. viszont látom, h szeretethiánya van és örülne, ha lenne mellette vki, csak kifelé keménynek mutatja magát.
2010. jan. 20. 21:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

így volt, sok mindent megtettem érte, még össze is vesztem olyan emberekkel, akik nem kedvelték őt. amikor vigaszra volt szüksége, megöleltem, de nem kért belőle :(

semmi jelét nem mutatja, h lennének érzelmei, pedig tudom, h nagyon mélyen vannak és igenis szüksége van vkire, aki törődik vele, csak nem ismeri be még talán magának se.

2010. jan. 20. 21:56
 12/22 anonim ***** válasza:
ajj, lehet h tényleg van szüksége vkire, de könnyen lehet hogy Te nem vagyok olyan akire szüksége lenne. sajnos van olyan hogy a feje tetejére is állhat az egyik de a másik akkor se érez iránta semmit
2010. jan. 20. 23:09
 13/22 A kérdező kommentje:

nem az a célom, h a szerelméért könyörögjek. azért szeretném megmondani, h szeretem, mert iszonyatos ez a teher rajtam és úgy érzem tudnia kell és gondolja át, h ad-e egy esélyt vagy nem. lehet még meg is szeretne, ha jobban megismerne.

az biztos, h én mindent megtennék azért, h ő boldog legyen.

az emberek általában nem úgy kezdenek járni, h rögtön szerelmesek egymásba, hanem adnak esélyt, h megismerjék egymást és meglátják, h működik-e, nem?

2010. jan. 20. 23:50
 14/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Biztosan jól látod, hogy a pasi milyen, és mire van szüksége. De a helyzet az, hogy akármennyire is igazad van, az ő dolga eldönteni hogy mit kezd magával, akar-e kapcsolatot és hogy milyen viszonyban van másokkal.

Nagyon vonzó kihívásnak tűnhet megszelidíteni egy ilyen vad pasit, én is voltam fiatal :) de teljesen felesleges ezzel tölteni az idődet, mert nem lesz haszon belőle. Nem szabad Máltai Szeretetszolgálatot játszani, hogy majd te megtanítod őt szeretni... semmi értelme :)

Ez méginkább igaz arra, hogy szerelmet vallasz neki. Jobb esetben csak megmondja, hogy kedves tőled, de ő ezt nem viszonozza, és a továbbiakban kerülni fog téged. Rosszabb esetben elküld a fenébe és kiröhög.

Amit tehetsz az az, hogy kedves vagy vele, nem mutatod hogy szerelmes vagy, csak azt, hogy kedves, és vevő vagy a humorára. ha látod hogy ketten vagytok és mogorva, akkor békén hagyod azzal, hogy látom most nincs valami fényes hangulatod, de ha gondolod később dumálhatunk és otthagyod. Esetleg segítséget kérsz tőle, ha van amihez ért és neked szükséged lenne rá. De nem neked kell neki segítened.

Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel. Magadnak ártasz vele! rengeteg fájdalomtól kímélnéd meg magad.

2010. jan. 21. 08:54
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ha elmondod neki amit érzel. Kérj tőle esélyt, hogy kipróbálja működik e. Szerintem azt is elmondhatod, hogy neked szükséged van az ő szeretetére. Mond el mi az amiért oda vagy érte, ez biztosan jól fog neki esni. Az őszinteséget szerintem értékelni fogja biztos. Ha pedig mégsem.., vagy csak látszólag mégsem... ne keseredj el, mert ott lesz benned a tudat, hogy te őszinte voltál, és mindent megtettél. Ha lesz belőle valami ha nem, ez jó lesz neki, segít a szeretethiányán is szerintem. Mondd el neki bátran.
2010. jan. 21. 10:36
 16/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó Válaszoló!

köszönöm szépen a kielégítő választ, rendkívüli módon rálátsz a helyzetre és ahogy mondtad, te is voltál fiatal, tehát biztosan tudod, milyen az, amikor az embernek már szinte terhet jelent az, h nem beszélhet a mély érzéseiről annak, aki iránt táplálja azokat.

túl sokat nem veszíthetek, hiszen nem vagyunk barátok mióta megtörténtek azok a dolgok, tehát a helyzetemen már nem ronthatok.

elgondolkodtatott, amit írtál, de továbbra is érzem a nyomást :(

2010. jan. 21. 10:38
 17/22 A kérdező kommentje:
utolsó kommentem 08.54-esnek szólt, de köszönöm mindenkinek!
2010. jan. 21. 10:39
 18/22 A kérdező kommentje:
10.36 - köszönöm a biztatást!
2010. jan. 21. 10:40
 19/22 anonim ***** válasza:

hasonló cipőben járok...azt tanácsolom,hogy felejtsd el!szakíts meg vele minden kapcsolatot,tudom,hogy nagyon nehéz és iszonyatosan fáj,de csak így lehet valakit elfelejteni,nem érdemli meg,hogy szenvedj miatta...mondd el neki,hogy mit érzel és ne keresd többet,talán ez majd hat rá és észbe kap,hogy mit veszített...egy pasi után sem érdemes futni! "Ami után kapkodsz, elvész.

Amit elengedsz, megfogod.,,

2010. jan. 22. 14:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom az ilyen srácokkal, akik keménynek mutatják magukat... hogy volt az életükben valami nagy "gáz" barátnő aki összetörte a szívét, a család... aki nem érti meg.. azért próbál kemény lenni...Az ilyen fiúkhoz nagyon nagy türelem kell, és hideg vér.. tipikus rossz fiú azért kell mert ő nem akar téged... ilyenek vagyunk mi nők.. Vagy kitartasz mellette vagy hagyod... de az is lehet ha te is flegma bunkó leszel vele és nem foglalkozol vele ő fog utánad mászni.. Nehéz belelátni az agyukba, de sok kitartást!!!
2010. jan. 22. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!