Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hányszor szoktatok bepróbálkozni annál a lánynál, aki egyszer elutasít titeket? Megpróbáljátok mégegyszer vagy feladjátok elsőre?
Hát b@asszus, amilyen lelki terheltek vagytok, nem csoda, hogy nincs csajotok...
Talán ha nem a nyafogással lennétek elfoglalva. No mind1, úgy tűnik csak arra megy kia játék hogy sajnáltassátok magatokat. Hát hajrá...
"Ugyanannyi csajnak kellenek a csúnya pasik, mint ahány pasinak a csúnya csajok."
Ezt meg tudom cáfolni, nekem pl. megfelelne egy csúnya lány is, és látni is szoktam jóképű srácokat csúnya lánnyal, viszont lányból nincs olyan, akinek megfelelne egy csúnya pasi.
"A pasik sokkal válogatósabbak a külső terén"
Ez meg a hét vicce.
Már amelyik pasi annyira válogatós a külső terén...
A csúnya fiúk nem hiszem, hogy annyira válogatósak a külső terén, nekik is van persze egy minimum, hogy milyen legyen a lány, de egy kevésbé szép lányt simán el tudnak fogadni. Mint a csúnya lányok, mert ők a csúnya pasikat nem nézik semmibe. Persze a jó pasi vagy a gazdag pasi az tényleg válogatós, mert mindkettő lehet. De egy csúnya ezt nem teheti meg. Nem is akarja megtenni, egynek is örülne...
Na jó, gyerekek ez már több, mint szánalmas. Irány egy pszichológus, mert komoly önbizalom tréningre szorultok. Kb. olyan önértékelési zavarokkal küszködtök mint egy anorexiás / bulémiás csaj. Szedjétek már össze magatokat. Ez a nyafogás tényleg férfiatlan.
VAGY
Ha tényleg komolyan gondoljátok, hogy esélyetek sincs soha semmikor semmilyen lánynál, akkor pedig ezt a tényt fogadjátok el szépen és koncentráljatok más dolgokra, foglalkozzatok a tanulással, munkával, hobbival, sporttal, barátokkal, stb. Nem minden a párkapcsolat.
Lehet, hogy tényleg nem vagy egy matyóhímzés, de az, ha azt hiszed, hogy emiatt sosem lesz egy csaj sem, aki veled lenne, na az már önértékelési zavar. Úgy érzed, hogy nincsenek olyan tulajdonságaid, értékeid, amikkel ellensúlyozni tudnád az adott esetben tényleg lehet, hogy nem kifejezetten előnyös külsődet.
Szerintem ha nem te vagy maga az Elefántember, akkor egyszerűen nem LEHET annyira tragikus a helyzet, hogy teljesen lemondj a barátnő reményéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!