Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti hányszor szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hányszor szoktatok bepróbálkozni annál a lánynál, aki egyszer elutasít titeket? Megpróbáljátok mégegyszer vagy feladjátok elsőre?

Figyelt kérdés
Lányok ti ehhez hogy viszonyultok? Nyomulásnak veszitek, vagy szeretitek ha addig tepernek értetek, még meg nem szereznek akkor is ha nem igazán jön be a pasas.
2011. nov. 7. 17:24
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Ha jómódú vagy, akkor úgyis majdnem mindig nyert ügyed van. Csak meg kell hívnod erre, arra célozni kell rá, hogy ha jársz velem akkor megyünk Horvátországba, Zalakarosra, éttermekbe stb. Erre úgyis minden lány nyerő, ha bejössz neki ha nem. Sajnos így is úgy is a pénzedért fognak szeretni a lányok, ebbe törődj bele. Ezzel kell élned ezzel az esélyeddel. Azt a lányt én meg semmi sem nézem és lánynak sem tekintem, aki arra sem méltat, hogy ha odaülök mellé egy szórakozóhelyen, akkor szánjon már rám 10 percet, hogy egy picikét megismerjen. Ha 1 perc után lepattint, vagy 5 mp után zsigerből mondja, hogy bocs de van barátom, azt én nem tekintem nőnek. Persze ha tényleg van barátja akkor rendben van, de ha nincs, és rájövök akkor berágok rá. Az ilyen nők jellemtelenek, hogy 10 perc esélyt sem ad, hogy jobban megismerhessen. Lehet 10-15 perc után akár úgy is tekinthetne rám, mint a hűdeszuperpasira. De ha esélyt sem hagy(nem vagyok nagyoncsúnya ember sem így nem tudom, mire ez az elküldözősdi dolog)akkor az egy ringyó.
2011. nov. 7. 19:17
 12/53 anonim ***** válasza:
Igazad van, és sajnos eddig nem egy csajt tettem félre, mert csak a pénzem kellett volna neki. Aki meg ismerek, és tényleg nem a pénzem kell neki, lepattintott egy felettébb röhejes indokkal, de sajnos igaza volt. Nehéz olyat csajt találni, aki tényleg szeret, és azért szeret, aki belül vagy (és nem a "bőröd alatt is pénz van" esetre gondolok! :D )
2011. nov. 7. 19:33
 13/53 LadyLee ***** válasza:
100%

Na jól van skacok, elég már ebből a szánalmas rinyálásból.

Itt sírtok, hogy "nem érdeklik a csajokat a belső értékeim, nekik csak a pénz / külső számít", blablablablabla.

Kérdem én: Mikor mentetek oda legutóbb egy ronda csajt felszedni egy buliban? Mert láttátok a "belső értékeit"... Nektek is csak egyvalami számít: az, hogy hogyan néz ki a csaj. Pláne akkor, amikor egy buliban próbáltok kvázi ismeretlen csajokat leszólítani. Nyilván nem a sarokban HVG-t olvasó, pápaszemes bölcsészlányhoz mentek oda...

Nincs ezzel semmi baj, csak nem kellen sírni b@asszus, ez annyira férfiatlan.

Megjegyzem - bár manapság már szoktam adni némi esélyt annak, aki megszólít, de sokáig én is csipőből lepattintottam az ilyen srácokat és nem bunkóságból, önbizalmam tunigolása végett, hanem pusztán azért, mert az így ismerkedő pasik 95%-a baromira felszínes. Ezt önmagában a csajozási módszere is mutatja, hiszen nyilván a külsőm miatt jött oda, nem másért. A felszínességnél taszítóbb dolog pedig kevés van.

2011. nov. 8. 11:54
 14/53 anonim ***** válasza:
62%

LadyLee, az előbb írtam le egy másik kérdésnél, h a külsőből nemcsak az látszik, h mennyire szép egy lány, hanem gyakran lehet következtetni a belsőre is. Pl. én előbb odamennék egy normálisan öltözködő, nem v nem feltűnően kisminkelt lányhoz, mint egy divatos, 2 kg vakolattal felszerelt plázamacskához, függetlenül attól, h melyik a szebb. Ha már felhoztad a sarokban olvasást, az pedig még külön előny, mivel szeret (és egyáltalán tud) olvasni :)

Kár h a lányok nem látnak tovább annál, h mennyire jóképű v ronda egy srác.

2011. nov. 8. 11:59
 15/53 anonim ***** válasza:
44%
Ja, még annyit, h a legszebb lányoknál már csak azért se próbálkozom, mert náluk abszolút nulla az esélyem. Nem mintha a csúnyáknál több lenne :)
2011. nov. 8. 12:04
 16/53 LadyLee ***** válasza:
100%

"a külsőből nemcsak az látszik, h mennyire szép egy lány, hanem gyakran lehet következtetni a belsőre is."

"Kár h a lányok nem látnak tovább annál, h mennyire jóképű v ronda egy srác."

A fenti mondatból nagyon szépen leszűrhető az a kettős mérce, amit alkalmazol - azaz te nyilván azért mész oda egy lányhoz, mert "látod" a belső értékeit (egyikbént ez egy nagyon megmosolyogtató elmélet) és persze téged csak ezek a belső értékek érdekelnek (LOL). A lányok meg gonoszak, hogy csak a külsőre mennek. Arra nem gondoltál, hogy ha te belelátsz a vesénkbe és látod a belső értékeinket abból, hogy épp milyen ruha van rajtunk (ismét egy derűre okot adó elmélet), akkor a csajok is látják rajtad és valójában a belső értékeid, illetve azok hiánya alapján utasítanak el. Vagy arról meg vagy győződve, hogy "belül" te vagy a leggyönyörűbb virágszál, ami valaha kihajtott a nap alatt, csak pechedre pont előnytelen külsőbe születtél? Miért hajlandóak az emberek előbb elismerni külső fogyatékosságaikat, mint a belsőket? Számos olyan emberrel találkozni, aki csúnyának érzi magát, de olyannak, aki a "belső értékeinek" hiányára panaszkodna, sosem.

Mindenesetre egyértelműen kettős mércét alkalmazol és az bizony nem az objektív, pártatlan igazságokra való rátalálás útja.

2011. nov. 8. 13:05
 17/53 anonim ***** válasza:
46%
Látom nem érted, amit mondok. Nem is meglepő, mert nő vagy. Én tudom, h így van, és ha csúnya srác lennél, te is tudnád. Na mindegy.
2011. nov. 8. 13:23
 18/53 LadyLee ***** válasza:
100%

Jaj Istenem, csak bele ne fulladj az önsajnálatba...

Számos, mások által "csúnyának" mondott pasim volt, sosem volt kritérium a külső. Sőt. Igazából egyik pasim sem volt igazán az a populáris közízlésnek megfelelő Adonisz. Mégis imádtam őket. Eláruljam a titkukat: tudták, hogy hol a helyük a világban, hogy kik ők és mit akarnak, mit tudnak nyújtani egy nőnek és nem naphosszat azon rinyáltak, hogy "csúnya vagyok, úgysem lesz csajom" - mert ez bizony egy önbeteljesítő jóslat.

2011. nov. 8. 13:31
 19/53 anonim ***** válasza:
Annyiszor hallottam már ezt a szöveget, de vhogy a valóságban mégis azt látom, h aki jól néz ki, annak van csaja, aki nem, annak nincs. Érdekes, biztos véletlen...
2011. nov. 8. 13:49
 20/53 LadyLee ***** válasza:
Ok, sikerült meggyőznöd, úgy tűnik tényleg nem lesz csajod sosem... Ezt akartad hallani?
2011. nov. 8. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!