Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti hányszor szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hányszor szoktatok bepróbálkozni annál a lánynál, aki egyszer elutasít titeket? Megpróbáljátok mégegyszer vagy feladjátok elsőre?

Figyelt kérdés
Lányok ti ehhez hogy viszonyultok? Nyomulásnak veszitek, vagy szeretitek ha addig tepernek értetek, még meg nem szereznek akkor is ha nem igazán jön be a pasas.
2011. nov. 7. 17:24
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Vannak jó tulajdonságaim, ahogy mindenki másnak is. Csakhogy nálam ezek mind belső tulajdonságok, és azok pedig egyetlen nőt sem érdekelnek. A rondaságot csak pénzzel lehet kompenzálni, azzal se mindenkinél.
2011. nov. 8. 16:45
 42/53 A kérdező kommentje:
Az a baj kedves 65%-os elvtársam, hogy Lady Lee az ilyen 6-800 at havonta kaszáló orvosokra, mérnökökre bukik, akiknek saját házuk van. Tehát osztja az észt, hogy nem lehetsz annyira csúnya, de ha már csúnya vagy, akkor azzal kompenzáld azt, hogy pl orvos, mérnök vagy, 2 nyelven folyékonyan beszélsz és ennyit keresel. Ezt meg nem könnyű elérni. De a magyar nők azt hiszik az ilyen pasi minden bokorban megterem, holott ezerből van kb 1 ilyen. De ez nekik átlagos pasi., vagyis itt kezdődik, az már elmegy. De jobb lenne pasinak maga egy miniszter.
2011. nov. 8. 16:55
 43/53 LadyLee ***** válasza:
Kedves kérdező, ne adj már olyasmit a számba, amit én sosem írtam, de még csak nem is céloztam rá. Értem, hogy elkeseredett vagy, mert nem kellesz a csajoknak, de ne a GYK-n éld ki frusztrációdat, pláne ne rajtam, menj el inkább futni, vagy rúgj be, hogy kiadd a fáradt gőzt.
2011. nov. 8. 16:59
 44/53 anonim ***** válasza:
51%

Na, az elején még egyet értettem veled kedves kérdező, de így a végére már tényleg önsajnálatba ment át! Meg még vádaskodásba is!

Mint írtam, nem vagyok jóképű, csak jófej és jómódú, eddig nem találtam meg azt a lányt akit keresek (nincs is így a fejemben, hogy ki kellene), de NEM azt mondtam, hogy feladom! Soha, inkább belepusztulok a keresésbe, de tudod, a legtöbbször azért nem lesz egy lány a tiéd, mert elhiszed, hogy nem lehet a tiéd!

Vedd a bátorságot, és ne hagyj mindent veszni! Talpra kell mindig állni, akárhányszor utasítanak vissza! (Bár személyem szerint a visszautasítás nem egy nagy katasztrófa.) Persze, tudom, a sok visszautasítás nagyon rossz, de ha valaki nem keres, az nem is talál. Lehet, hogy 500 lány fog kidobni, de megéri az 501-edikhez is odamenni, mert ő lesz az, aki nem utasít el.

Persze könnyebb azt mondani, hogy nem kellek senkinek, ahelyett, hogy tennénk ellene, és igenis, ha valakit meg akarunk szerezni, az idővel sikerülni fog! Be kell vetni mindent az ésszerűség határán belül! A megfelelő cselekedetekkel meg lehet változtatni egy lány visszautasítását elfogadássá! Csak az veszít, aki meg sem próbálja!

2011. nov. 8. 18:09
 45/53 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon pozitív hozzáállás, remélem nem is összejön az a bizonyos nagy Ő.
2011. nov. 8. 18:42
 46/53 anonim ***** válasza:
16L VAGYOK.Én ugy vagyok vele , hogy epp elöször , biztos hogy elutasítom a fiut , ez nem szabály nálam csak igy van.A bool látom meg hogy tényleg fontos vagyok a fiunak , csak egyszerően , bepróbálkozott,, hátha belemegyek.Szóval akkor adok valakinek esélyt , ha látom hogy tényleg érdeklem öt.
2011. nov. 19. 15:43
 47/53 anonim ***** válasza:
régebben volt, hogy kétszer is, de értelme sose volt... most már csak egyetlen egyszer! onnantól kezdve teljes mértékben tabu.
2011. nov. 19. 15:54
 48/53 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, személy szerint nálam a nem az nemet jelent. Szórakozóhelyen alapból nem ismerkednék, ha tetszik valaki, annak max randira mondok igent. Csak akkor kezdek el járni valakivel, ha szerelmes vagyok belé. Szóval ha valakinek nemet mondok akkor határozottan idegesít, ha újra próbálkozik. Különösen, ha egy két napon-héten belül.
2011. nov. 19. 16:12
 49/53 A kérdező kommentje:
És ha leitat téged az a neked nem tetsző pasi, és tesz magáénak téged, hogy alig tudsz magadról? Az ellen meg nem tudsz védekezni.
2011. nov. 19. 16:19
 50/53 anonim ***** válasza:
az én történetem annyi h még most is tetszik egy csaj aki visszautasitott és közölte hh legyunk barátok mert azért barátkozni szeretne velem.na az előző barátja egy annyiraa átlagos pasi volt mint én csak neki volt saját autoja meg háza.bár nrkrm rzt nrm mondta de sztem többekközött ezért nem akar velem összejönni pedig amugy nagyon jol el szoktunk lenni egymás társaságábn. na ennyit arrol h mit néz egy lány egy fiuval kapcsolatban és h mi alapján választ.
2011. nov. 19. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!