Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hányszor szoktatok bepróbálkozni annál a lánynál, aki egyszer elutasít titeket? Megpróbáljátok mégegyszer vagy feladjátok elsőre?
Na, az elején még egyet értettem veled kedves kérdező, de így a végére már tényleg önsajnálatba ment át! Meg még vádaskodásba is!
Mint írtam, nem vagyok jóképű, csak jófej és jómódú, eddig nem találtam meg azt a lányt akit keresek (nincs is így a fejemben, hogy ki kellene), de NEM azt mondtam, hogy feladom! Soha, inkább belepusztulok a keresésbe, de tudod, a legtöbbször azért nem lesz egy lány a tiéd, mert elhiszed, hogy nem lehet a tiéd!
Vedd a bátorságot, és ne hagyj mindent veszni! Talpra kell mindig állni, akárhányszor utasítanak vissza! (Bár személyem szerint a visszautasítás nem egy nagy katasztrófa.) Persze, tudom, a sok visszautasítás nagyon rossz, de ha valaki nem keres, az nem is talál. Lehet, hogy 500 lány fog kidobni, de megéri az 501-edikhez is odamenni, mert ő lesz az, aki nem utasít el.
Persze könnyebb azt mondani, hogy nem kellek senkinek, ahelyett, hogy tennénk ellene, és igenis, ha valakit meg akarunk szerezni, az idővel sikerülni fog! Be kell vetni mindent az ésszerűség határán belül! A megfelelő cselekedetekkel meg lehet változtatni egy lány visszautasítását elfogadássá! Csak az veszít, aki meg sem próbálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!