Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti hányszor szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hányszor szoktatok bepróbálkozni annál a lánynál, aki egyszer elutasít titeket? Megpróbáljátok mégegyszer vagy feladjátok elsőre?

Figyelt kérdés
Lányok ti ehhez hogy viszonyultok? Nyomulásnak veszitek, vagy szeretitek ha addig tepernek értetek, még meg nem szereznek akkor is ha nem igazán jön be a pasas.
2011. nov. 7. 17:24
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
84%
Ha elutasított, akkor felejtős. Legalábbis én soha nem próbálkoznék megint, nem akarom megalázni magamat ezzel.
2011. nov. 7. 17:30
 2/53 anonim ***** válasza:
76%
Többet nem próbálkozom. Ha egyszer elutasított, akkor csúnyának tart, az pedig ritkán változik.
2011. nov. 7. 17:34
 3/53 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert van olyan ismerősöm, aki egy buliban minden csajra rámászik és nagyon sokszor elutasítják. Mégis újra és újra bepróbálkozik napokkal, hetekkel később ugyanazoknál a lányoknál. Van amelyik össze is jön neki előbb utóbb, ő ezeken élvezkedik. Addig addig ráerőszakolja magát a lányra, még azok meg nem sajnálják vagy rá nem unnak és adnak neki egy esélyt. Pedig nem egy jóarcú a krapek. Mégis soha nem adja fel, sok lány már zaklatásért is fel akarja jelenteni, de olyankor lekopik pár hétre és újra és újra kezdi elölről. Soha nem adja fel. Amelyik lány meg végképp nem jön neki össze, azokkal csúnyán kicseszik. Most nem írom le hogyan, de összekarcolja a lány autóját, rohadt tojást rak a lány táskájába stb és még sorolhatnám. Ritka szemét gyerek, de nagyon sokszor célt ér vele. A lányoknak bejön ez az űbernyomulós dolog, akár bevallják akár nem.
2011. nov. 7. 17:38
 4/53 anonim ***** válasza:
A barátod esete inkább a Mentális egészségbe illene. Én úgysem mondok nemet annak, aki tetszik, aki meg nem, az csak idegesít, minél kitartóbb, annál jobban.
2011. nov. 7. 17:47
 5/53 anonim ***** válasza:
58%

Attól függ mi a cél. Ha egy szimpla numera, akkor minek erőltetni többször. Ha randizgatás, járás esetleg szerelem, akkor többször is.

Tudod, ami könnyen jön, könnyen megy. Ha egy lányt könnyen megszerzel, akkor más is megszerzi könnyen.. az már nem tetszene annyira.

S ezt üzenem a fentebb "nemleges" válaszadóknak is, gondolom ők nem hosszabb távra terveznek soha.

2011. nov. 7. 17:53
 6/53 anonim ***** válasza:
89%
Én hosszabb távra tervezek... Nem értem, hogy miért pontoztatok le. A lányok mindig az olyan férfiak miatt panaszkodnak, akik nem értenek a nemből.
2011. nov. 7. 17:55
 7/53 anonim ***** válasza:
17:53 Döntsétek már el, h mit akartok! Egyszer az a baj, ha nem próbálkozunk elég kitartóan, máskor meg az, ha a visszautasítás után tovább próbálkozunk.
2011. nov. 7. 18:22
 8/53 LadyLee ***** válasza:
73%

Van, hogy működik a lassú víz, partot mos dolog.

Szerintem az a srác, aki egy visszautasítás után lelécel, amúgy sem akart semmi komolyat. Ha tényleg érdeklem, akkor barátként a közelemben marad és kivárja a "sorát".

Hozzátenném, hogy alakoskodni, taktikázni és direkt megváratni egy srácot nem szoktam, tényleg őszinte vagyok, és amikor elutasítok valakit, akkor azt abban a pillanatban maximálisan komolyan is gondolom.

De volt már olyan, hogy egy srác kb. 1 éves intenzív "udvarlással" végül szépen lassan mégis csak levett a lábamról, pedig elsőre a "soha, semmikor" kategóriába soroltam.

2011. nov. 7. 18:44
 9/53 A kérdező kommentje:
Ők sem tudják, hogy mit akarnak. Nagyon buták. Minden nap mást akarnak. Többször írták már le ide más lányok, hogy az nekik tök nagy flesh buli, ha egy pasi odamegy és lekoptathatják őket. Ez nekik jót tesz az önbizalmuknak. A másik meg azt mondta, hogy ha lemegy buliba és nem érzi jó passzban magát, akkor is elküld mindenkit a búsba, ha tetszik neki a pali ha nem, mert olyan kedve van. Máskor meg ugyanannak megadná az esélyt. De kérdem én ha nincs jó passzban, vagy ha nem akar pasizni akkor mi a brancnak megy buliba, főleg egyedül? Mert ha barátnőjével megy, akkor nem megyek oda hozzá, mert nincs egyedül. Ebből az jön le nekem, hogy mi fiúk csak veszíthetünk ha odamegyek egy lányhoz. 20%, hogy van esélyem, másik 80 hogy elküld. Mert vagy jó fleshnek érzi ha tönkrecsaphatja azt a kevés önbizalmunkat, vagy rossz passzban van, vagy csak bulizni ment le és nem pasizni, de az is lehet hogy nem lépsz abban az 5 percben amikor ő akarja, hogy lépj és ha utána lépsz a csaj felé, akkor lúzer alaknak és tutyimutyunak fog tartani és azért küld el a búsba. Csakis veszíthetünk. És még ők vannak felháborodva ha nem megyünk oda hozzájuk. Én szívesen odamennék minden lányhoz, de így nem nagyon éri meg nekem. Az igényeikből meg persze nem engednek, legyen 185 miminum, Tom Cruise külsejű és legyen autója. Plusz még keressen is jól, hogy fizesse a diszkót, piát, vacsit, ebédet stb. Az a baj, hogy minden nő ilyen. Az is ilyen, aki ide ír, hogy rendes pasi kell neki, hogy legyen, őszinte, humoros, kedves stb. Közben meg az első szemét, gazdaggal elmennek és körberöhögnek. Aki nem ilyen, azt meg sem lehet találni, ritka minta fehér holló. szó szerint. Nekem csak rossz tapasztalatom van, kb 120 lányhoz mentem oda az elmúlt fél évben szórakozóhelyen, de ebből 110 nél ezt tapasztaltam,pedig a fele még csak jó csaj sem volt.
2011. nov. 7. 18:45
 10/53 anonim ***** válasza:

Szép hosszú szövegek írtál le, és igaz is!

Szerintem van olyan lány, akiért érdemes küzdeni, és van, akiért nem. Pl. egy tök idegenért soha a büdös életben nem tepernék.

Én nem vagyok jóképű, helyette nagydumás és jómódú vagyok. Ez sem célravezető, ha a pénzed villogtatod, soha nem fogsz olyat találni, aki nem azért van veled. Nekem maradt a jó beszélőkém. A probléma továbbra is ott van, hogy sokszor már nem is akarnak beszélgetni, 2 mondat után lepattintanak, pedig 10 perc beszélgetésből már nyert ügyet tudok csinálni. Legalábbis eddig mindig így volt. Soha nem fogom megérteni, hogy miért a szemüket, és miért nem az eszüket, szívüket helyezik előtérbe.

Volt már olyan lány, akitől így köszöntem el: ha nem kellettél volna, megveszlek, majd egy adandó alkalommal így szólok ; "Ott egy kuka, ki vagy dobva!".

2011. nov. 7. 19:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!