Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hányszor szoktatok bepróbálkozni annál a lánynál, aki egyszer elutasít titeket? Megpróbáljátok mégegyszer vagy feladjátok elsőre?
Attól függ mi a cél. Ha egy szimpla numera, akkor minek erőltetni többször. Ha randizgatás, járás esetleg szerelem, akkor többször is.
Tudod, ami könnyen jön, könnyen megy. Ha egy lányt könnyen megszerzel, akkor más is megszerzi könnyen.. az már nem tetszene annyira.
S ezt üzenem a fentebb "nemleges" válaszadóknak is, gondolom ők nem hosszabb távra terveznek soha.
Van, hogy működik a lassú víz, partot mos dolog.
Szerintem az a srác, aki egy visszautasítás után lelécel, amúgy sem akart semmi komolyat. Ha tényleg érdeklem, akkor barátként a közelemben marad és kivárja a "sorát".
Hozzátenném, hogy alakoskodni, taktikázni és direkt megváratni egy srácot nem szoktam, tényleg őszinte vagyok, és amikor elutasítok valakit, akkor azt abban a pillanatban maximálisan komolyan is gondolom.
De volt már olyan, hogy egy srác kb. 1 éves intenzív "udvarlással" végül szépen lassan mégis csak levett a lábamról, pedig elsőre a "soha, semmikor" kategóriába soroltam.
Szép hosszú szövegek írtál le, és igaz is!
Szerintem van olyan lány, akiért érdemes küzdeni, és van, akiért nem. Pl. egy tök idegenért soha a büdös életben nem tepernék.
Én nem vagyok jóképű, helyette nagydumás és jómódú vagyok. Ez sem célravezető, ha a pénzed villogtatod, soha nem fogsz olyat találni, aki nem azért van veled. Nekem maradt a jó beszélőkém. A probléma továbbra is ott van, hogy sokszor már nem is akarnak beszélgetni, 2 mondat után lepattintanak, pedig 10 perc beszélgetésből már nyert ügyet tudok csinálni. Legalábbis eddig mindig így volt. Soha nem fogom megérteni, hogy miért a szemüket, és miért nem az eszüket, szívüket helyezik előtérbe.
Volt már olyan lány, akitől így köszöntem el: ha nem kellettél volna, megveszlek, majd egy adandó alkalommal így szólok ; "Ott egy kuka, ki vagy dobva!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!