Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedülálló 24-28 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló 24-28 éves, érzékeny, rendes férfiakkal hol lehet ismerkedni? (23/l)

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 17:15
 71/91 Smartguy86 ***** válasza:
45%

"Talán nekik volt miből újrakezdeni. Talán őket nem érte akkora veszteség. Talán csak jó környéken vannak. Talán csak felkapott lett a termékük/szolgáltatásuk. De ha a jég elveri a termést, a te mentalitásod szerint ezért a termelő a hibás. "

Nem volt miből újrakezdeni. Agyból, hitelből, tőkebevonásból, más emberek megismerésén keresztüli kapcsolati tőkéből. Ez mind rajta múlt! De érte akkora veszteség! Saját zsebből kellett kifizetnie milliókat, mert a vevője nem fizetett - és nem volt a zsebében több 10 millió, gondolom sejted. Jó környék? Mi a jó környék? Egy vidéki város jó környék? Budapest jó környék? Felkapott volt a termék/szolgátlatás? És ki csinálta olyanra azt a terméket? Ki tudta azt a terméket vagy szolgáltatást annyi pénzért olyan színvonalon adni, hogy ne a versenytárshoz menjenek a vevők? A jég elveri a termést? És csak egyféle termésből lehet megélni? Egy lábon kell állni, vagy egy valamire való vállalkozó több lábon és több terméken áll?

Közgazdaságtant se sűrűn tanulhattál barátom, mert fogalmad sincs arról, hogy mit beszélsz.

2011. nov. 7. 14:35
 72/91 Smartguy86 ***** válasza:
45%

"Körülményekre néhány példa: jól néz ki az ember, pont a megfelelő nővel fut össze, tudja, hogy mikor mit kell mondani, adott a megfelelő szituáció, a nő hangulata megfelelő, nem foglalt,"

Nyilván ez is egyszer fordul elő minden 5000 évben :DDD Ha nem nézel ki jól, akkor tegyél érte! Minden szépség szubjektív. Mikor mit kell mondani? Na ezt szerinted honnan tudom? Csak nem magamtól, tapasztalatból? Megfelelő nővel összefutni? Hát ha nem futsz össze senkivel, akkor a megfelelővel se fogsz, öcskös! Megfelelő szituáció? TEGYÉL RÓLA! Ne akarj felszedni egy csaj a buszmegállóban, hallod-e! A nő hangulata megfelelő? TEGYÉL RÓLA! Ha nélküled is jól érzi magát, akkor minek feszülsz? Pont akkor kell a legjobban bedobni magad, ha szar a hangulata... Nem foglalt? Te dolgod, hogy foglalt csajokra buksz. Talán keress szinglit! Van egy pár millió országon belül.

2011. nov. 7. 14:41
 73/91 Smartguy86 ***** válasza:
45%

"Te először fenntartottad a lehetőséget arra, hogy a kiszemelt lányok szarok, utólag már nem. "

ÉS ki szemelte ki azokat a szar csajokat? Csak nem te? Naugye.

"Egy részük fél a nőktől, mert tudják, hogy nagy esély van arra, hogy elutasítják őket a nők, mert nem nézek ki jól, vagy más tényező nem megfelelő, pedig ők rendes emberek, és mindent megtettek, hogy a nők ne utasítsák el őket. Az ember mindent megtett, ennek ellenére pontosan ugyanott van, mint előtte. "

Akkor nem tett meg mindent! Ez ilyen egyszerű. Ha pont ugyanott vagy, ahol előtte, akkor csak maszatoltál és nem változtattál semmin.

"ogy mi kell a nőnek, mert nem volt meg neki a lehetősége arra, hogy ezt megtudja."

Na miért nem volt lehetősége, mesélj csak!? Mibe kerülne lányokkal barátilag beszélgetni? Mibe kerülne? Minek egyből nekimenni a nagyhalnak, ha még azt se tudod, hogy kell horgászni? Szerinted én úgy kezdtem, hogy mindent magamba szívtam az anyatejjel? Nem értelek! Komolyan mondom. Semmi fejlődést nem látok a szavaidban, de ahhoz nagyon értesz, hogy hogyan szedd szét a szövegemet, pedig azt egészében kéne értelmezni...

"Pedig mindig kedves és rendes a nőkkel. "

Jah, csak lehet neked más fogalmaid vannak a kedvességről, mint a nőknek. Mert az, hogy még randira is fosol elhívni, meg hogy elpirulsz, ha rád néz, az nem kedvesség. Ahogy az sem kedvesség, hogy nem mersz vele határozott lenni, beszélni a szexről, beszélni az érzéseidről. Ez nem rendes és kedves --> EZ P:U:H:A:P:Ö:CS!!!!!

"Tévedésben élsz! A sikeres ember tudja, hogy a jó körülmények is közrejátszottak a sikerességében. Van tudása és tapasztalata, mert sikeres lett, ami részben a jó körülményeknek köszönhető. "

Nem, a sikeres ember a rossz körülményeket is előnyére kovácsolja. Hány sikeres ember lenne a világon, ha mindenki a jó körülményekre várna??? Tudás és tapasztalat? Az is az anyatejjel jött? Nemár.

"Sokmindent fel lehetne sorolni plusznak, mer szinte bármi lehet plusz. "

Bármi lehet plusz - igen! Most ki is cáfolja magát? Én vagy te? Megmondtam: csak rajtad áll, hogy mit emelsz ki magadon. Ha te kedves és rendes vagy, akkor add el magad annak. Ha te jól nézel ki, akkor add el magad a jó kinézeteddel. Ha te 5 másodperc alatt kiraksz 2 rubik kockát, akkor add el magadat azzal. Ha te isteni bolognai spagettit tudsz főzni, akkor add el magadat azzal. Ha te olyan jó vicceket tudsz, amitől mindenki szakad a nevetéstől, akkor add el magad azzal. Ha te ügyesen dekázol a focilabdával, akkor add el magadat azzal. Ha te meg tudod forgatni a szádban a cigarettát úgy, hogy nem esik ki, akkor add el magadat azzal. Ha te ügyesen tudsz verset írni, akkor add el magadat azzal. Ha te jól táncolsz, akkor add el magadat azzal. Folytassam még, baszod, hogy elhidd nekem, hogy csak a saját képességeid és a fantáziád szabja meg, hogy hogyan érvényesülj egy nőnél? És ugyanez igaz bármire az életben!

"Gazdag család gyereke sem akart elérni semmit, mégis mindene megvan! Ha viszont valaki el akar érni valamit, attól még nem biztos, hogy el is fogja érni! "

Kíváncsi lennék, ha az a gazdag gyerek nem tanulná meg véres verítékkel, hogy hogyan is gondolkoznak a gazdagok és hogyan állnak a világhoz, akkor vajon meddig tartana a kezében lévő vagyon... Ha Steve Jobs rád bízta volna az Apple vezetését, kíváncsi vagyok, meddig bírtad volna világcégként fenntartani. Valószínű, hogy 1-2 éven belül felszámolás alá került volna az egész bagázs. A dolgokat nem csak megszerezni kell, hanem meg is kell tudni tartani! És ez megint csak rajtad áll! Na ezért nem bízta RÁD Steve az Apple-t...

"Az nagyon relatív, hogy mi irreális cél! Egyénenként változik. Ami másnak elérhető cél, az neked nem biztos, hogy elérhető."

Igen, ezt mondtam. Tűzz ki reális célokat és légy boldog. De ne másokat hibáztass ha saját magadnak képtelen vagy megfelelni.

2011. nov. 7. 14:55
 74/91 anonim ***** válasza:
51%

"Te meg a bajtársaid higgyétek, hogy a világ nem befolyásolható, hogy ti csak a körülmények áldozatai vagytok és boldoguljatok úgy. Vagy inkább úgy mondom, hogy sodródjatok az árral. Nekünk meg, magabiztos embereknek hagyjátok meg a jogot, hogy azt csináljunk a világgal, amit csak akarunk. Majd egyszer, ha eszembe jutsz te, vagy a többiek, akkor esetleg pottyantok nektek egy kis alamizsnát, de én marhára nem fogom soha tiszteletben tartani az olyan embereket, mint Te vagy a többi szerencsétlen."

Rajtad kívül senki nem mondta, hogy mindig a körülmény a hibás. A körülmény az közrejátszik. Akkor lehet hibás csak a körülmény, ha maga az ember már minden tőle telhetőt megtett és a többi már nem rajta múlik.

Te a tipikus csontváz vagy a társadalomban, aki azért sír, mert nem tiszteli senki. Ez idegesít téged, és ezrét tiszteletet követelsz. Csakhogy tudd, a tiszteltet azt KI KELL ÉRDEMELNI. Az már a te bajod, hogy nem érdemled meg. Aki keményen dolgozik függetlenül attól, hogy sikeres lett-e, az megérdemli. Aki meg hozzád hasonlóan semmit nem csinál, az nem érdemli meg. Pláne, hogy te még a világot hibáztatod a bajaidért és azért, mert nem tisztel téged senki. Már nagyon a képzeletedben élsz, világmegváltó akarsz lenni, magabiztosságra vágysz, de mivel máshol kussolsz, egy senki vagy, ezért itt, anonim oldalon próbálsz erősködni és tekintélyt szerezni magadnak azzal, hogy a normális embereket lehordod mindennek, megutáltatod magad. Hát ez a viselkedésed marha nagy szégyen.

"Ők már feladták. Ez van. De nem mindenki lehet olyan k.urva kényelmes, hogy feladja. És nem is lesz soha! Ezért tart ott a világ, ahol. És én szeretnék ennek részese lenni, nem pedig egy rezervátumban élni a saját lakásom 4 fala között. Lehet gyűlölni mindent, meg kiforgatni a mások szavait, de a valóságon nem változtat az, akárhogyan csűröd-csavarod a szavakat. A lehetőség mindenkinek adott, csak nem mindenki veszi észre! Ezt kár tagadni. Ha valaki vak volt a lehetőségre, akkor ő a hibás és pont. A világ egy magamfajtának csupa nyitott ajtó, egy magadfajtának csupa betonfal lesz..."

Nem mindenki olyan kụrva elmebeteg, hogy ami nem megy, azzal tovább szenvedjen. Nos, te nem csak hogy tovább szenvedsz, hanem még idegesíted is magad. Azért tart ott a világ, ahol, mert nem mindenki olyan, mint te.

A szavak kiforgatását te nagyon érted itt. Gyakorlatilag az összes válaszodban rengeteg olyan elem van, amivel te kiforgattad a szavaim. Én viszont ezt észrevettem, és szembesítettelek vele, ami viszont már fáj neked.

A lehetőség nem mindenkinek adott. Valaki lehet, hogy nem veszi észre, de ha tényleg nincs lehetőség, akkor nem ő a hibás és pont. A világ egy magadfajtának szenvedés, főleg ha ezzel szembesíti a magamfajtám.

"A nőkről amúgy kár velem vitatkoznod, süt a szavaidból, hogy marhára nem volt még igazán közöd egyetlen nőhöz sem. Te csak egy koncepcióval rendelkezel arról, hogy mit jelent nőnek lenni. De mint a többi hozzád hasonló palinak itt a GYK-n, fogalmad sincs arról, hogy milyen az valójában. Fenéket vetted te vagy ők a fáradságot, hogy megismerjetek egy nőt igazán. Nagy szart! Mert ha vetted volna, akkor nem itt tartanál. Tudom, hogy k.urvára bánt téged az, hogy nekem jobban megy az, ami neked nem megy, de ettől még fölösleges személyeskedned. Itt kezdődik az egyéni felelősség vállalása. És soha nem fognak rád felnézni, ha képtelen vagy elismerni a felelősségedet az életben. Kíváncsi vagyok, hány éves lehetsz, de valószínűleg 20-nál nem vagy több. Ha mégis, akkor újfent sajnállak!"

Na ne nevettess! Újra buktál. Te sehonnan nem tudhatod, hogy milyen nőnek lenni, mert nem voltál nő!

Igen, veled kár vitatkozni, mert a válaszaid elárulják, hogy te semmit nem tudsz a nőkről. Ráadásul te nem csak a nőkről nem tudsz semmit, hanem a világról sem. Nem véletlenül van az a rengeteg ellentmondás minden válaszodban. A válaszaid nem azt igazolják, hogy neked bármi is jól menne. Ezt megint buktad. :D

Hiába nem bírod elviselni a tényeket és hiába vitatkozol a tényekkel, attól még azok nem fognak megváltozni. Sokan vannak, akik mindent megtettek a nőért, vagy más célért, mégsem sikerült nekik.

A személyeskedést te kezdted azzal, hogy lehordtál minden szarnak mindenkit. A másról szóló témába engem keversz bele.

"Nem volt miből újrakezdeni. Agyból, hitelből, tőkebevonásból, más emberek megismerésén keresztüli kapcsolati tőkéből. Ez mind rajta múlt! De érte akkora veszteség! Saját zsebből kellett kifizetnie milliókat, mert a vevője nem fizetett - és nem volt a zsebében több 10 millió, gondolom sejted. Jó környék? Mi a jó környék? Egy vidéki város jó környék? Budapest jó környék? Felkapott volt a termék/szolgátlatás? És ki csinálta olyanra azt a terméket? Ki tudta azt a terméket vagy szolgáltatást annyi pénzért olyan színvonalon adni, hogy ne a versenytárshoz menjenek a vevők? A jég elveri a termést? És csak egyféle termésből lehet megélni? Egy lábon kell állni, vagy egy valamire való vállalkozó több lábon és több terméken áll?

Közgazdaságtant se sűrűn tanulhattál barátom, mert fogalmad sincs arról, hogy mit beszélsz."

Hiába, ha azokra nem volt lehetősége, vagy megpróbálta, de nem jutott forráshoz.

Tudtam, hogy fogalmad nincs semmiről. De akkor mi a francot magyarázkodsz itt?! Tudtam, hogy ezeken fogsz fennakadni.

Jó környéken van fizetőképes kereslet, vagy akik igénylik azt a terméket vagy szolgáltatást. A termék vagy szolgáltatás felkapottsága függhet a reklámtól is, de kényszerhelyzettől is, az emberek ízlésének/igényeinek változásától is. Nem feltétlenül minden vállalkozó engedheti meg magának, hogy több lábon álljon. Ráadásul a több láb is tönkremehet együtt. Bár neked még alapvető dolgokról sincs fogalmad, akkor meg mit akarsz?!

"Nyilván ez is egyszer fordul elő minden 5000 évben :DDD Ha nem nézel ki jól, akkor tegyél érte! Minden szépség szubjektív. Mikor mit kell mondani? Na ezt szerinted honnan tudom? Csak nem magamtól, tapasztalatból? Megfelelő nővel összefutni? Hát ha nem futsz össze senkivel, akkor a megfelelővel se fogsz, öcskös! Megfelelő szituáció? TEGYÉL RÓLA! Ne akarj felszedni egy csaj a buszmegállóban, hallod-e! A nő hangulata megfelelő? TEGYÉL RÓLA! Ha nélküled is jól érzi magát, akkor minek feszülsz? Pont akkor kell a legjobban bedobni magad, ha szar a hangulata... Nem foglalt? Te dolgod, hogy foglalt csajokra buksz. Talán keress szinglit! Van egy pár millió országon belül."

Nyilván ez is minden órában előfordul, nem? Szerinted igen.

Ismét elárasztottál itt mindent a nagy baromságaiddal, a nulla érvvel rendelkező szövegeddel. Ekkora idiótaságokat amiket leírtál csak olyan ember tud összehordani, aki semmit nem tud a nőkről, sosem volt dolga nőkkel, vagyis te! Ezekkel elárultad, hogy fingod nincs az egészről. Te mindenre csak azt tudod írni, hogy "Tegyél róla.". Túlságosan primitív vagy, öcskös!

Ha nem tud tenni róla, akkor nem tehet róla. Ennyivel gyakorlatilag az érveid nagy része elbukott megint. De ettől függetlenül megadom neked az esélyt a tisztán látásra: Nem minden szépség szubjektív. Valaki senkinek sem kell. Valaki csak nagyon keveseknek, így nagyon nehéz párt találnia. Valaki sokaknak szép, így könnyen találhat párt. Ha mindenki elutasította, így nem volt lehetősége tapasztalatot szerezni. Így nem is tudja, hogy mikor mit mondjon, ezért még kevesebb az esélye. De már ezt is leírtam, de az, hogy ezt sem fogtad fel, az egy újabb bizonyíték a primitívségedre. Neked itt arról sincs fogalmad, hogy mit jelent a "megfelelő" szó. Tehát azt jelenti, hogy egymásnak megfelelnek. Például hiába fut össze Magyarország összes nőjével, ha a megfelelő egyén az Oroszországban van. A megfelelő szituáció a szerencsén múlik. Nagyon ritkán mesterségesen is elő lehet idézni, de ez csak azoknak sikerülhet, akiknek megvan hozzá a lehetőségük. Ha csak a buszmegállóban látja a csajt az ember, akkor nem teheti meg, hallod-e! A nő hangulata kụrvára nem az emberen múlik. Nem is mindenkin látszik meg a hangulata. Nem tehet róla az ember, hogy mindig foglalt csajokba bukik. Nincs kiírva az ember homlokára, hogy szingli!

2011. nov. 7. 17:09
 75/91 anonim ***** válasza:
51%

Én írtam:

"Te először fenntartottad a lehetőséget arra, hogy a kiszemelt lányok szarok, utólag már nem. "

Aztán te:

"ÉS ki szemelte ki azokat a szar csajokat? Csak nem te? Naugye."

Neked ez reakció? Hihetetlen, hogy ennyire agyhalott vagy. Még azt sem tudod, hogy mire akarsz reagálni. Amit én írtam az téged szembesít a saját ellentmondásoddal! (Mindig mást írsz attól függetlenül, hogy korábban az ellentettjét írtad.)

"Akkor nem tett meg mindent! Ez ilyen egyszerű. Ha pont ugyanott vagy, ahol előtte, akkor csak maszatoltál és nem változtattál semmin."

Hiába erőszakoskodsz, te nem tudsz semmit más életéről! Hiába akarod jobban tudni, mint ő maga, hogy ővele mi a helyzet. Semmit nem tudtál írni megint. Egyszerűen csak fáj neked, hogy nincs igazad, és semmit nem tudsz cáfolni. De persze neked olyan egyszerű, hogy mindig ő a hibás.

Mindent megtett az az ember, mégsem sikerült neki. Erről már nem tehet.

"Na miért nem volt lehetősége, mesélj csak!?..."

Olvass vissza öcsi! Egyre jobban visszafejlődsz, hogy ilyeneket írkálsz.

"Jah, csak lehet neked más fogalmaid vannak a kedvességről, mint a nőknek. Mert az, hogy még randira is fosol elhívni, meg hogy elpirulsz, ha rád néz, az nem kedvesség. Ahogy az sem kedvesség, hogy nem mersz vele határozott lenni, beszélni a szexről, beszélni az érzéseidről. Ez nem rendes és kedves --> EZ P:U:H:A:P:Ö:CS!!!!!"

Látom fogalomzavarban szenvedsz, öcsi! Hiába találgatsz ki dolgokat, ezzel csak azt a tényt erősíted tovább, hogy te nagyon értesz az ember szavainak kiforgatásához! Elég silány életed van, hogy ebben van örömöd. De persze nemcsak hogy én nem írtam az írásodban szereplő dolgokról, hanem az írásod még a valóság határát sem súrolja.

"Nem, a sikeres ember a rossz körülményeket is előnyére kovácsolja. Hány sikeres ember lenne a világon, ha mindenki a jó körülményekre várna??? Tudás és tapasztalat? Az is az anyatejjel jött? Nemár."

Ha a rossz körülmény az nem a szóban forgó embert érinti, akkor lehet, mert akkor kihasználja más emberek rossz körülményét. Ha viszont a szóban forgó embert érinti a rossz körülmény, akkor a az csak hátráltatja.

Nem kellett várniuk a jó körülményekre, mert már megvolt nekik. Az, hogy a tudással és a tapasztalattal próbáltál érvelni, az gyenge érv. A tudást és tapasztalatot is meg kell szerezni, amihez jó körülmények kellenek.

"Bármi lehet plusz - igen! Most ki is cáfolja magát? Én vagy te?"

HAHA

Saját magad cáfoltad te pancser hülyegyerek! :D Rajtad kívül senki nem írta, hogy bármi lehet plusz. A fogalomzavarod miatt azt sem tudod, hogy mit jelent a "szinte" szó, ezért figyelmen kívül hagytad. Előbb azzal erősködtél, hogy én forgatok ki szavakat, na erre most rácáfoltál!

Emellett egyértelmű, hogy szinte bármi lehet mínusz! Azért nem írtam, hogy szinte bármi lehet mínusz, mert azt hittem, hogy neked is egyértelmű! Ezek szerint ez sincs a fejedben. Semmi nincs, de semmit nem is tud befogadni a fejed. Már nevetségessé tetted magad. Akkor mit akarsz még itt!?

"Megmondtam: csak rajtad áll, hogy mit emelsz ki magadon..." (fölösleges bemásolni még több üres dumát)

Mert szerinted ez úgy működik, hogy ilyesmivel eladja magát az ember a nőnek?! Te aztán nagyon beteg vagy, bаszod!

"Kíváncsi lennék, ha az a gazdag gyerek nem tanulná meg véres verítékkel, hogy hogyan is gondolkoznak a gazdagok és hogyan állnak a világhoz, akkor vajon meddig tartana a kezében lévő vagyon... Ha Steve Jobs rád bízta volna az Apple vezetését, kíváncsi vagyok, meddig bírtad volna világcégként fenntartani. Valószínű, hogy 1-2 éven belül felszámolás alá került volna az egész bagázs. A dolgokat nem csak megszerezni kell, hanem meg is kell tudni tartani! És ez megint csak rajtad áll! Na ezért nem bízta RÁD Steve az Apple-t..."

Mégis sok gazdag gyerek van, aki lusta, elmebeteg, összetöri a holmiját mert úgyis újat kap, stb.

Az eszmefuttatásaid betegek, lejáratod magad, nem veszel figyelembe rengeteg tényt, figyelmen kívül hagyod ami nem felel meg a képzeletednek... Ha Bill Gates rád bízta volna a Microsoft vezetését, kíváncsi vagyok, meddig bírtad volna világcégként fenntartani. Valószínű, hogy 1-2 éven belül felszámolás alá került volna. A dolgokat ha már megszerezted, akkor meg is kell tartani! Na ezért nem bízta RÁD Bill Gates a Microsoftot!

"Igen, ezt mondtam. Tűzz ki reális célokat és légy boldog. De ne másokat hibáztass ha saját magadnak képtelen vagy megfelelni."

Nem, te nem ezt mondtad. Tudtam, hogy ezen is fennakadsz, mint a légy a légypapíron.

Te mindig azt hangoztattad, hogy ami szerinted reális cél, annak másoknál is reális célnak kell lennie. Ha valakinél nem az, akkor az szerinted hibás ember.

Szövegértésed nulla. Nyelvtanod nulla. Gondolkodásod szintén nulla. Látszik, hogy nem vagy több egy bukott 18 évesnél (legalábbis agyilag biztos, hogy nem). Ennek ellenére még mindig itt vergődsz. Már minden írásod meg lett cáfolva (a felét te magad cáfoltad), ennek ellenére továbbra is rá akarod erőltetni másokra a saját rögeszmédet.

2011. nov. 7. 17:16
 76/91 Smartguy86 ***** válasza:
65%

Najólvan, haver! Én itt befejeztem a dolgot. Nem vitatkozom olyannal, akiben az érdeklődés szikrája sincs meg, észérveket nem tud hozni, viszont a szövegkörnyezetből kiragadva cáfolgatni olyan dolgokat, amiknek semmi köze egymáshoz, azt nagyon. Én unom! Bocs.

Nem tudsz rólam semmit, az érveid helyett mégis csak személyeskedsz. 26 éves leszek, nem vagyok 18, de a nevemben a 86-ból kitalálhattad volna. Jelenleg van barátnőm, akit ÉN szereztem meg, és igen, szeret engem, magamért. Nem azért, mert megszánt. Én tudom, milyen dolog nőnek lenni, mert legalább félszáz nővel beszélgettem már mélyen ilyesmikről. De gondolj amit akarsz, nekem aztán nem számít. Találd ki a saját igazságod és légy boldog úgy, de sejtem nem nagyon sikerül...

Abban is tévedsz, hogy elismerésért csinálom azt, hogy válaszolok embereknek. Itt marhára nem tudja senki, hogy én ki vagyok. Te sem tudod, honnan tudná más? Aki érdemes rá, annak segítek, aki nem érdemes rá, annak nem. De tudod mit vettem észre? Hogy itt a népesség szemét hulladék részével lehet csak szembe találkozni. Nem véletlenül - ide csak olyan emberek írnak, akik lelkileg betegek, sérültek (mint pl. te.) Én azt hittem, hogy itt értelmes eszmecserét is lehet folytatni, és néhányan talán jobbá tehetik az életüket azáltal, hogy más nézőpontokat is meghallgatnak. De veled együtt a nagy többség tudod mit vár? Hogy az ő betokosodott agyszüleményei igazolást nyerjenek. És ha egyszer valaki szembeszáll velük, akkor azt elhordják mindennek. Csak tudod mi a baj? Hogy így marhára nincs értelme itt lenni! Minek? Reménykednek benne, hogy talán mégis jól teszik, amit tesznek? Akkor minek teszik fel a kérdést? Akkor csinálják úgy, ahogy jólesik nekik és maradjanak csöndben. De neeeem! Nekik KELL az elismerés, hogy meg legyen veregetve a vállacskájuk. NEM NEKEM KELL! Nekik!

Bocs ha nem adom meg ezt az elismerést!

Én azt hiszem, most döntöttem el, hogy többet nem jövök erre az oldalra. Egyszerűen nincs értelme! Számtalan dolog 1000x le van írva, mégse változik semmi. Napról napra ugyanazok a kérdések vetődnek fel, ugyanolyan primitív emberektől, mint előtte. Kár beléjük a karakter!! Meg kár beléjük minden más is! Vannak akiket egyszerűen nincs értelme megmenteni, se megpróbálni segíteni rajtuk. Ez olyan, mint a politika - nem azért szarnak az emberek fejére, mert olyan csúnya bácsik a politikusok, azért szarnak, mert nekik nagyban kell gondolkozni - ahogy Steve Jobsnak is nagyban kell gondolkoznia, mikor dönt arról, hogy mi legyen a jövő. Hiába tagadod, vannak olyan emberek, akik megszabják a jövőt és vannak, akik csak megélik. És nem a körülményeken múlik, hogy ki lesz jövőalakító és ki nem. Mert ha azon múlna, akkor bárki lehetne. De nem lehet bárki, mert a személy a fontos, nem a körülmény!!!

Én már régen sejtettem, hogy az emberiség jó kövér része olyan, hogy nem lehet rajta változtatni. Egyszerűen annyira el vannak butulva, hogy a saját orrukig nem látnak. Képtelenek távlatokban gondolkozni és képtelenek az emberiség egységében gondolkozni. El vannak szigetelődve és élősködnek a többi ember által létrehozott világon.

Sajnálom, hogy az egész vitánk ilyen szánalmas személyeskedésbe torkollott és rajtad még a kooperáció szikráját se láttam. Nem tudtam meg, hogy hány éves vagy, de remélem, hogy ha majd felnősz, akkor máshogy fogod látni a dolgokat. Talán büszke kamasz koromban én is képes lettem volna ennyire utálni a világot és hibáztatni a saját kudarcaimért, de azóta felnőttem...

Nagy hulladék ez az oldal itt nem egy segítségre váró és segítő közösség! Majd azért ha kint jársz az utcán, vagy betérsz egy boltba, vagy vásárolsz valamit a neten, gondolj arra, hogy azt valakik létrehozták neked. Akkor majd gondolj rám! Meg a többi emberre, akik nem ragadtak le annál a kijelentésnél, hogy: "Nem én tehetek róla"

További szép napokat itt, ebben a zárt körű füstös klubban, ahol egyszerre van mindenkinek igaza és senkinek.

2011. nov. 7. 19:16
 77/91 Smartguy86 ***** válasza:
48%

De megjegyzem, biztos azért lettem én a 3. a kategória toplistában, mert annyian nem értenek egyet a válaszaimmal.

De most már nem érdekel.

Én leléptem.

Lehet, néhányak sajnálni fogják, lehet néhányak nem. Csodálom, hogy napietus még nem unta meg, pedig ő is leírja napról napra ugyanazt, és mind hiába. Semmi értelme, falra hányt borsó.

A kategóriát 18 éves kor fölött lehetne használni. 18 éves kor fölött az embert lecsukják azért, ha valami rosszat csinál. És olyan 18 évesek vagy idősebbek rohangálnak mégis szabadon, hogy a hajam égnek áll. Legyél segítségükre ezeknek az embereknek te mostantól! Légy büszke a nyájadra...

Tisztelet a kivételnek, akik voltak annyira értelmesek, hogy lehetett rajtuk segíteni, lányok és fiúk egyaránt. A többieknek meg üzenem, hogy nézzenek magukba, mert csúfos végük lesz, ha nem ismerik fel, hogy az életük csak rajtuk múlik...

2011. nov. 7. 19:44
 78/91 Smartguy86 ***** válasza:
48%
* úgy lettem 3. hogy alig vagyok itt pár hónapja és egy kérdést se tettem fel, etus meg már ki tudja mióta fenn van.
2011. nov. 7. 19:46
 79/91 anonim ***** válasza:
27%
.amjgumjtpmdjtpmwm.
2011. nov. 7. 20:37
 80/91 anonim ***** válasza:

19:16

"Najólvan, haver! Én itt befejeztem a dolgot. Nem vitatkozom olyannal, akiben az érdeklődés szikrája sincs meg, észérveket nem tud hozni, viszont a szövegkörnyezetből kiragadva cáfolgatni olyan dolgokat, amiknek semmi köze egymáshoz, azt nagyon. Én unom! Bocs."

Én tényeket hoztam érvként, amiket te képtelen voltál cáfolni, sőt még érdemben reagálni sem tudtál rájuk. Attól, hogy idézek, még a szövegkörnyezet megmarad, kivéve ha az eredeti szöveg már eleve nem függ össze. Az idézéssel viszont könnyebb rávilágítani az újabb ellentmondásodra, bukott érvedre, stb. Arról nem tehetek, hogy olyan dolgokat írsz, amik ütik egymást. Én is unom, hogy a gondolkodásképtelenséged miatt meg kell ismételnem magamat újra és újra.

"Nem tudsz rólam semmit, az érveid helyett mégis csak személyeskedsz. 26 éves leszek, nem vagyok 18, de a nevemben a 86-ból kitalálhattad volna. Jelenleg van barátnőm, akit ÉN szereztem meg, és igen, szeret engem, magamért. Nem azért, mert megszánt. Én tudom, milyen dolog nőnek lenni, mert legalább félszáz nővel beszélgettem már mélyen ilyesmikről. De gondolj amit akarsz, nekem aztán nem számít. Találd ki a saját igazságod és légy boldog úgy, de sejtem nem nagyon sikerül..."

Az írásaid és az, hogy jónéhányszor magadból indultál ki, az, hogy figyelmen kívül hagyod a valóságot, ellentmondásaid, az, hogy elkezdtél személyeskedni (bár nem velem kezdted, mert én később jöttem), ezek elárultak rólad dolgokat.A névbe meg bármilyen számot lehet írni, és nem kötelezi senkit arra, hogy évszámot írjon. (Ha nem értenéd: többször volt olyan, hogy valaki nevében lévő számból kikövetkeztetett kor nem egyezett meg az adatlapján lévő korral.)Ezzel az erővel én is mondhatnám, hogy tudom milyen nőnek lenni, csak mert sok nővel beszéltem már. De ilyen nincs, így te sem tudod, hacsak nem hermafrodita vagy transzszexuális vagy. Ha nem a kitalált képzeletvilágodban élnél, akkor nem feszélyezne téged ennyire az igazság.

"Abban is tévedsz, hogy elismerésért csinálom azt, hogy válaszolok embereknek. Itt marhára nem tudja senki, hogy én ki vagyok. Te sem tudod, honnan tudná más? Aki érdemes rá, annak segítek, aki nem érdemes rá, annak nem."

Épp ezaz, hogy te senkinek sem segítesz. Az, hogy alaptalanul kötözködsz az emberekkel, az nem segítség. Pontosan, itt te névtelen vagy interneten keresztül, így akarsz nagy pofával lenni és kierőszakolni másokból a tekintélyt a nicknevedre, mert ezek szerint az interneten kívül szépen meghúzod magad.

"De tudod mit vettem észre? Hogy itt a népesség szemét hulladék részével lehet csak szembe találkozni. Nem véletlenül - ide csak olyan emberek írnak, akik lelkileg betegek, sérültek (mint pl. te.)"

Na látod, erről beszéltem. Ne az itteni embereket hibáztasd, csak mert neked bajod van! Ide olyan emberek írnak, akik kíváncsiak valamire, vagy van valami problémájuk, és segítséget kérnek más emberektől. Nem azért kérnek itt segítséget, hogy te lepocskondiázzad őket meg mindenkit, hogy aztán te ezen élvezkedj. Nem az emberek a hibásak azért, mert a te elképzelt világodnak semmi köze a valósághoz!

"De veled együtt a nagy többség tudod mit vár? Hogy az ő betokosodott agyszüleményei igazolást nyerjenek. És ha egyszer valaki szembeszáll velük, akkor azt elhordják mindennek."

Tökéletes leírást írtál saját magadról. De ha nem hiszed el, akkor nézzél tükörbe és rájössz, hogy magadból indultál ki! Ne másokat állítsál már be a te saját képedként, csak mert magadból indulsz ki! Te a tipikus "Mindenki hibás, csak én nem." mentalitású ember vagy.

"Csak tudod mi a baj? Hogy így marhára nincs értelme itt lenni! Minek? Reménykednek benne, hogy talán mégis jól teszik, amit tesznek? Akkor minek teszik fel a kérdést? Akkor csinálják úgy, ahogy jólesik nekik és maradjanak csöndben. De neeeem! Nekik KELL az elismerés, hogy meg legyen veregetve a vállacskájuk. NEM NEKEM KELL! Nekik!"

A te ittlétednek tényleg marhára nincs értelme. Minek vagy itt? Mégcsak a szándék sincs meg benned, hogy segíteni próbálnál másokon. Nem. Te csak visszahúzol mindenkit. Amit te elképzelsz, azt akarod másokra erőltetni. Ezzel akarod te magadra vonni a figyelmet és elismerést szerezni.

"Én azt hiszem, most döntöttem el, hogy többet nem jövök erre az oldalra. Egyszerűen nincs értelme! Számtalan dolog 1000x le van írva, mégse változik semmi. Napról napra ugyanazok a kérdések vetődnek fel, ugyanolyan primitív emberektől, mint előtte."

Jól teszed, ha többet nem jössz ide. Legalább jobb lesz az oldal.

Tény, hogy sokszor feltesznek ugyanolyan, vagy nagyon hasonló kérdéseket, de ennek sok oka van. Párat leírok: mindig más emberek látják a kérdést, a kérdés nagyon hasonló a többihez, de pár részlet különbözik, ...

"Kár beléjük a karakter!! Meg kár beléjük minden más is! Vannak akiket egyszerűen nincs értelme megmenteni, se megpróbálni segíteni rajtuk."

Hát persze, te nem segítesz senkin, csak beléjük rúgsz. Olyan emberek szokták ezt csinálni, akik úgy vannak a dolgokkal, hogyha neki nem jó, akkor másnak se legyen jó.

"Hiába tagadod, vannak olyan emberek, akik megszabják a jövőt és vannak, akik csak megélik. És nem a körülményeken múlik, hogy ki lesz jövőalakító és ki nem. Mert ha azon múlna, akkor bárki lehetne. De nem lehet bárki, mert a személy a fontos, nem a körülmény!!!"

Előbb még egészen mást írtál. Előbb még azt írtad, hogy aki akar, az lehet jövőalakító, de aki akarta és nem sikerült neki ezért azt az embert hibásnak nevezted. Most meg írtad, hogy vannak, akik csak megélik, és nem mindenki lehet jövőalakító. Mindkettő elméleted üti egymást és hibás is.

De ez már helyes:

Hiába tagadod, a körülményeken is múlnak dolgok. Mert ha a körülményeken semmi sem múlna, akkor bárki lehetne jövőalakító személy. De nem lehet bárki, mert nem csak a személy a fontos, hanem a körülmény is!

"Én már régen sejtettem, hogy az emberiség jó kövér része olyan, hogy nem lehet rajta változtatni. Egyszerűen annyira el vannak butulva, hogy a saját orrukig nem látnak. Képtelenek távlatokban gondolkozni és képtelenek az emberiség egységében gondolkozni. El vannak szigetelődve és élősködnek a többi ember által létrehozott világon."

Na ki az, aki a lehordja a világot? Remélem felismerted magad.

"Talán büszke kamasz koromban én is képes lettem volna ennyire utálni a világot és hibáztatni a saját kudarcaimért, de azóta felnőttem..."

Te most is utálod a világot. Épp az előbb hordtad le mindennek a világot.

2011. nov. 8. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!