Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedülálló 24-28 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló 24-28 éves, érzékeny, rendes férfiakkal hol lehet ismerkedni? (23/l)

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 17:15
 31/91 Smartguy86 ***** válasza:
48%

Véletlenül sem gondoltam arra, hogy lekezelő lennél velük. Inkább arra céloztam, hogy pl. nincsenek következményei a dolgoknak, amiket mondasz. Vagy pl. nem várod el tőlük, hogy önmagukat adják, mert esetleg félsz tőle, hogy nem éppen olyanok, mint amilyennek te elképzeled őket. Hiába van ideálod, az csak nagyon nagy vonalakban várható el, hogy valaki olyan legyen, mindenkinek lesznek hibái, ahogy neked is. Csak az a kérdés, hogy mikor derülnek ki. És ha hagyod magad elborítani a megjátszott énjükkel, akkor nem is csoda, ha át tudnak verni. Neked nőként az a dolgod, hogy kiszűrd az ilyen szerepet játszó fiúkat. Sajnos sokan nem adják magukat, csak később, nagyon nehezen derül ki, hogy valójában mi van belül. 65% is azt hiszi, hogy elég a külső egy kapcsolathoz, pedig ha benne lenne egy kapcsolatban, akkor tudná, hogy mennyire keveset számít az, ami a felszínen van. És sose szabad arra várni, hogy valaki megmutatja majd magát, azt fel kell deríteni. Ezért olyan izgalmas:) Szín tiszta kommunikációs rejtvénymegoldás... Jó kérdéseket kell feltenni jókor, de ehhez hozzátartozik az is, hogy merj olyanokat kérdezni, ami kényes téma. Főleg a kapcsolat elején!!! Mert sokan elvannak a felszínes témákkal sokáig, aztán amikor az elfogy, akkor meglepődnek, mert megmutatja magát a másik ember igazi énje. És az... na az meg már nem tetszik senkinek, így jönnek a veszekedések meg az egymás idomítása (persze ehhez jó adag egoizmus is kell).

Tehát csak ezt tudom javasolni neked, hogy már az elején úgy menj bele csak egy kapcsolatba (és főleg a szexbe) hogy feltetted azokat a kérdéseket! Ismerd az illető igazi énjét, mielőtt megbíznál benne!

2011. okt. 28. 19:27
 32/91 A kérdező kommentje:

Kedves Smartguy86!

Az nálam mindenkivel szemben elvárás, hogy önmagát adja, hiszen ez alapfeltétele annak, hogy valakit meg tudjak ismerni. És mivel ezt úgymond elvárom másoktól, én sem teszek másképp. Az pedig, hogy van egy ideálom, nem azt takarja, hogy megálmodtam magamnak a tökéletes férfit. Nálam ez inkább a külsőségekre vonatkozik, mivel azok tetszenek igazán, akik nálam magasabbak, valamint barna szeműek illetve hajúak. De ez sem Szentírás, ahogy mondani szokták.

2011. okt. 28. 19:40
 33/91 anonim ***** válasza:
Könnyű beszélni a változásról amikor a gyerekkorod azzal telt, hogy állandóan irigykedned kellett a másikra, hogy ő teljes életet élhet, te pedig el vagy zárva a külvilágtól és porcelánként vigyáznak rád nap mint nap. Mindezt úgy, hogy nem tehettem ellene semmit, mert beteg voltam. Ma már testileg szerencsére, ha nem is teljesen, de meggyógyultam, a lelki sebeim azonban úgy érzem sosem fognak összeforrni. Megpróbálkoztam mindennel, pszichiáter kezelése alatt is álltam, antidepresszánsokat is szedtem, de semmi javulást nem tapasztaltam. Így természetszerűleg lettem olyan "érzékeny típus" amilyen, és ezt nem hinném, hogy ki lehet úgy nőni, ahogy Smartguy ecsetelte.. Amúgy a második válaszoló voltam eredetileg, csak most jutottam gépközelbe.
2011. okt. 28. 19:44
 34/91 anonim ***** válasza:
Mi a baj azzal ha az ember nem keresi boldogságát másokban? Nem muszáj érzékenynek lenni attól hogy egyedül voltál! Rendes férfi lehet abból is (sőt, az átlagosnál normálisabb ember is!) aki el volt szigetelve másoktól. Az egyedüllét boldogság, és a boldogság egyedüllét. Nem mondom hogy állandóan, mert kellenek persze barátok, szeretők, stb. De nekem péládul határtalan örömöt okoz amikor nem vagyok más emberek közelében.
2011. okt. 28. 19:48
 35/91 anonim ***** válasza:
Sajnos nem csak társam nincs, barátaim sincsenek. Teljesen elszeparálódtam a társadalomtól... Ha nincs dolgom, vagy éppen nem vagyok az egyetemen, akkor mindig magamban vagyok és vagy számítógépezek, vagy filmeket nézek, esetleg néha edzek..
2011. okt. 28. 19:54
 36/91 Smartguy86 ***** válasza:
50%
Lelkésznek annyiban igaza van, kedves utolsó előtti, hogy a boldogság magadnál kezdődik! Ha egyedül képtelen vagy boldog lenni és képtelen vagy értékelni az életet, akkor az mással se fog menni, ez hót tuti! Arról nem beszélve, hogy aki nem szereti saját magát, az hogy várja el, hogy mások szeressék???
2011. okt. 28. 19:55
 37/91 anonim ***** válasza:
A legrémisztőbb még önmagam számára is az, hogy az önbizalomhiányomat beteges bizonyítási vággyal akarom leküzdeni. Ezért sokszor túlhajszolom magam, plusz feladatokat vállalok és nem egyszer már megtörtént, hogy sportolás közben is a végkimerülésig hajtottam magam az életemmel játszva, de nem érdekelt, mert bizonyítani akartam magamnak, hogy vagyok olyan értékes mint mások, de ez az egész nem akar csillapodni, sőt olyan mint egy drog: egyre többet és többet kell belőle kapnom, hogy fiziológiailag normális állapotban legyek. Vannak alkalmak amikor úgy érzem az őrület határán állok...
2011. okt. 28. 19:58
 38/91 Smartguy86 ***** válasza:

Neked is javaslom ezt a szerzőt:

[link]

Hidd el, sok mindent máshogy fogsz látni utána.

2011. okt. 28. 20:01
 39/91 anonim ***** válasza:
A megváltást a szerelemben kerestem eddig, de most már tudom, hogy az lesz az utolsó hely ahol megkapom...
2011. okt. 28. 20:02
 40/91 anonim ***** válasza:
Kedves Smartguy, rengeteg motivációs írást elolvastam már, megnéztem Nick Vujicic filmjeit és azon kaptam magam, hogy mennyire irigylem ezt az embert. Lehet, hogy nincsen keze, se lába, de lelkileg, ellentétben velem, MAKK EGÉSZSÉGES! Remélem egyszer el tudok jutni arra a szintre amin ő van és talán boldog leszek..
2011. okt. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!