Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó egyáltalán valamire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó egyáltalán valamire a netes társkeresés?

Figyelt kérdés

Vagy nem írnak vissza, vagy eltűnnek rövid idő alatt. Bezzeg a "Gizi néni" kinézetűek mindig megtalálnak, ha kell ha nem. Kezdem azt hinni hogy senki nem gondolja komolyan.

Sajnos nem nagyon van más lehetőség a környéken.

34 ffi

2011. okt. 28. 12:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad."

Ezek szerint nem csak a megjelenéseddel van baj. Voltam fent kép nélkül társkeresőkön és kb. annyian válaszoltak, mintha képpel írtam volna.

Bár ebben hasonlóak a tapasztalataink. :-)

2011. okt. 28. 19:18
 12/18 anonim ***** válasza:
19:18 Hol voltál fent, ahol kép nélkül is visszaírnak a lányok? :D
2011. okt. 28. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
paratlan.hu, randihely.hu
2011. okt. 28. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Na ezeket még nem próbáltam. Mondjuk előbb-utóbb meg kell h lássanak, és akkor úgyis csalódnának, szal mindegy.
2011. okt. 28. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Én mondjuk a kép nélküliekre nem válaszoltam és nem is írtam nekik. Szeretem látni az embert, akivel levelezgetek. Első voltam.
2011. okt. 28. 21:47
 16/18 anonim válasza:
Képzeljétek, én regisztráltem direktbe "intim" társkeresőbe, azóta özönlenek a levelek, a felkérések. Tehát mégiscsak a lényeg a nemiség, a szaporodás, csak körbecicomáztuk mindenféle udvarlási szokással az évszázadok alatt. Vélemény?
2013. máj. 14. 12:09
 17/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb állatnál is van udvarlás.
2013. máj. 14. 14:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nekik te vagy a Gizi néni?

Az, hogy nem gondolja komolyan, könnyű. Túl sok az információ, lehetőség. Azonkívül túl sok az őrült, a pszichopata, az egyéjszakásra hajtó, a megmondóember, az anyakomplexusos és a jóég tudja még ki. Ezért kezelnek fenntartással.

Sok sok sok évtízed, vagy emberélet kell elteljen addig, amíg megtanulsz valamennyire toleráns lenni.

Nekem is csak 0.2%ban sikerült.

2018. jan. 18. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!