Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó egyáltalán valamire a netes társkeresés?
Vagy nem írnak vissza, vagy eltűnnek rövid idő alatt. Bezzeg a "Gizi néni" kinézetűek mindig megtalálnak, ha kell ha nem. Kezdem azt hinni hogy senki nem gondolja komolyan.
Sajnos nem nagyon van más lehetőség a környéken.
34 ffi
Én is neten találtam meg a páromat, 2 éve. Persze néhány hibbant előzte meg a normális embert. Mindenki más célra használja, van aki csak szórakozásra, mert unatkozik otthon. Viszont szerintem ne add fel, esetleg regisztrálj többre is, úgy nagyobb az esély :-)
29/N
Én is ott találtam meg a páromat 26 évesen (lányt). Sajnos sok a csak szexre vágyó (azért sajnos, mert ha komoly kapcsolatot keresel, baromi idegesítő), és még több a komolytalan, és a tényleg hülye is.
De ki lehet fogni az igazit. Persze olyanok is vannak, akik komolynak tűnnek, de aztán nem mernek találkozni.
Jó.
A harmadik randi után, ami után én nem akarok folytatást, növekszik az önbizalmam. "Gizi nénik" engem is megtaláltak. De fiatal 20-on éves lányokkal is randiztam.
Ha megtanulod élvezni az ismerkedést, a randizást, akkor jól fogod érezni magad. Levélben és személyesen is sok érdekes lánnyal ismerkedtem meg. Először engem is zavart, hogy szinte senki sem ír vissza.
Egyre szebb és értelmesebb lányokkal találkoztam. Aztán máshol megtaláltam az igazit.
35/F
Igazából nekem az a tapasztalatom hogy nőként megéri pasiként nem igazán. Illetve a hiedelmekkel ellentétben a jóképű/szexi pasik/csajok tudnak csak érvényesülni.
Pl egy csaj naponta kap sok üzenetet, tény sok trágár primitív és szexista üzenete van de akkor is kap és néha értelmeseket is amiből tud válogatni.
Egy pasi akár 50 csajnak is írhat egy nap, van hogy egyik se ír vissza vagy egyértelműen elutasítja a közeledést. Azt várják hogy valami frappáns szöveggel álljanak elő a férfiak, de senki se született költőnek vagy vicc gyárosnak, és az meg gáz ha valahonnan lopod a szöveget. Ugyanakkor nem is ismeri még a csajt, így mit írjon? Ha azt írja hogy szimpatikus és szeretne vele megismerkedni az reflexből visszautasítják.
Ráadásul csak a kép dönt ami lehet jó lehet rossz, de az biztos hogy a jóképű pasi előbb talál magának csajt és fordítva mint azok akik nem a szépségükről híresek. Mert egy kép nem adja át a személyiséget sokszor.
Így annak ellenére hogy ez valahol arra lett kitalálva hogy a kevésbé vonzó és bulizó emberek is találjanak párt pont az az elv érvényesül hogy élőben könnyebb ismerkedni mert ha még félénk is az adott egyén akkor is ha valamennyire átjön az egyénisége már is beljebb van mint nélküle.
Ugyanakkor korosztályoknál is változó az eddigi válaszolók mint 30 körüliek ott már előbb jön szóba a társkereső, mivel mindenki dolgozik és szabadidejét örül ha otthon kicsit a gép előtt töltheti.
Ám a fiataloknál a társkereső egyértelműen csak egy szexpartner kereső, persze van sok felnőtt is aki itt éli ki magát, 30 éves pasik akik anno nem kapták meg a fiatal csajokat és most próbálkoznak 17-22 körüli csajoknál.
Kivétel természetesen mindig van, aki tényleg minden nehézség ellenére itt találja meg a párját. De én ezt inkább egy olyan plusz lehetőségnek fognám fel. Amolyan ha ép nincs semmi dolga az embernek de nem mozdul ki otthonról akkor miért ne. De nem szabad az élő ismerkedést sem elhanyagolni. És minél hamarabb érdemes randit kérni, nagyon sokáig el lehet beszélgetni valakivel akiről kiderül élőben teljesen más és akkor az elvesztegetett idő.
Ez mind a véleményem a társkeresőkről, remélem tudtam segíteni.
22/F
Utolsó!
Akkor ne tegyél fel képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!